Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalist celebru, suspendat din cauza pariurilor! A primit o amendă uriașă

Fotbalist celebru, suspendat din cauza pariurilor! A primit o amendă uriașă

Fotbalist celebru, suspendat

Un fotbalist celebru care a jucat la Liverpool și Manchester City a fost suspendat pentru pariuri. În plus va plăti și o amendă uriașă pentru gestul său. 150 de mii de lire.

Daniel Sturridge nu va putea juca până pe 17 iunie. În plus va scoate din buzunar și 150 de mii de lire pentru gestul său. Fotbalistul de 30 de ani i-a spus fratelui său să parieze că următoarea sa echipă va fi Sevilla. Acum Sturridge a rămas și fără echipă. Totul s-ar fi întâmplat în 2018. Atunci a fost suspendat pentru șase săptămâni. Federația Engleză a făcut însă apel iar FIFA a decis că suspendarea lui Daniel Sturridge se aplică la nivel mondial. Când decizia a fost definitivă, turcii de la Trabzonspor i-au desfăcut imediat contractul, care mai era valabil încă trei ani de zile. Sturridge a marcat șapte goluri în 16 meciul pentru clubul turc. Trabzonspor este liderul campionatului după 23 de etape.

Prima declarație a lui Daniel Sturridge

Daniel Sturridge a vorbit pentru prima dată despre suspendarea sa.

„A fost un proces foarte lung în acest sens și a fost foarte greu pentru mine să mă mai concentrez la fotbal. Vreau să spun că voi continua să fac o campanie pentru fotbaliștii profesioniști, voi vorbi cu familiile lor pentru a-i ține departe de pariuri. Sezonul s-a terminat pentru mine și sunt absolut devastat de aceasta decizie. Mă simt incofortabil și pur și simplu nu cred că este corect să mai continui la un club la care nu mai pot contribui din cauza faptului că sunt suspendat. Am ajuns la un acord cu Trabzonspor pentru a rezilia contractul. Vreau să le mulțumesc tuturor celor de la Trabzonspor pentru ce mi-au oferit și tuturor celor care sunt alături de mine”, a declarat Sturridge.

Britanicul este cotat la 10 milioane de euro și a devenit cel mai valoros fotbalist liber de contract. Sturridge a câștigat în sezonul trecut Liga Campionilor alături de Liverpool. La naționala Angliei are 26 de selecții și opt goluri.

Citește și: Dan Petrescu, declarație tranșantă! „Sunt frustrat! Și aici și în Europa”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: