Redactia.ro
Home » Știri » Cine este fotbalistul susținut în tribună de soție, dar și de amantă la EURO 2024? Câți copii are cu cele două

Cine este fotbalistul susținut în tribună de soție, dar și de amantă la EURO 2024? Câți copii are cu cele două

GALERIE FOTO (5) Fotbalist susținut în tribună de soție și de amantă la EURO 2024

Într-o scenă demnă de film, Kyle Walker, fundașul naționalei Angliei, a fost în centrul atenției la EURO 2024 nu doar pentru performanțele sale pe teren, dar și pentru susținerea din tribună a două femei, soția, dar și amanta. Detaliile sunt incendiare!

Cine este fotbalistul susținut în tribună de soție, dar și de amantă la EURO 2024

În timpul meciului Anglia – Danemarca, desfășurat la Frankfurt, Kyle Walker a fost surprins în tribune alături de Annie Kilner, soția sa cu care are 4 copii, și de Lauryn Goodman, amanta cu care are alți 2 copii.

Cele două femei au fost așezate în sectoare diferite pentru a evita orice conflict sau confruntare directă, iar echipa de securitate a fost în alertă pentru a gestiona situația sensibilă.

Lauryn poate crea probleme. A fost o discuție privind locul ei în tribune, la aproximativ 100 de metri (n.r.- de Annie Kilner). Annie nu vrea să aibă nicio legătură cu ea.

Echipa de securitate știa de prezența lui Lauryn și a fost pregătită s-o împiedice să ajungă în zona destinată partenerelor fotbaliștilor. A fost ținută la distanță”, a transmis o persoană din anturajul lui Walker, potrivit The Sun.

Echipa de securitate a fost instruită înainte de meci

Conform informațiilor din anturajul lui Walker, echipa de securitate a fost instruită să monitorizeze atent mișcările lui Lauryn Goodman pentru a preveni orice apropiere de Annie Kilner. Acest lucru vine în contextul istoric tumultuos al relației lui Walker, care a fost marcat de mai multe aventuri și scandaluri mediatice.

Kyle Walker nu este străin de scandaluri legate de viața personală. A avut mai multe aventuri notorii, inclusiv cu o vedetă TV în timp ce era într-o relație cu Annie Kilner. Acest comportament a dus la despărțiri temporare și la reconcilieri, iar acum se află într-o situație complexă cu două femei în viața sa.

Pe teren, Walker continuă să fie o piesă importantă în defensiva naționalei Angliei, contribuind la eforturile echipei de a obține performanțe solide la EURO 2024. Cu toate acestea, drama din afara terenului a adăugat o notă de controversă și complexitate poveței sale fotbalistice.

Într-un turneu ca EURO 2024, unde fiecare mișcare este în vizorul presei și a suporterilor, Kyle Walker se află într-o poziție delicată, fiind susținut de două femei diferite cu locuri distincte în viața sa. Între susținerea din tribune și presiunea de pe teren, Walker trebuie să găsească un mereu un echilibru pentru a se concentra pe performanță și a evita distragerea atenției de la obiectivele sportive importante.

 

Sursa foto: digisport.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: