Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Anamaria Prodan, pupic cu un bărbat celebru: „Pur și simplu cel mai bun”

FOTO Anamaria Prodan, pupic cu un bărbat celebru: „Pur și simplu cel mai bun”

Anamaria Prodan a leșinat când a aflat că e însărcinată

Impresara a făcut senzație pe rețelele sociale cu ultima sa postare! Anamaria Prodan și-a surprins fanii din online după ce s-a afișat dându-i un pipic unui bărbat celebru din România. Nu au întârziat speculațiile după această apariție. Iată detaliile!

Anamaria Prodan a afirmat de curând că este într-o relație cu un domn din înalta societate, dar nu ar fi cel din fotografia recent postată pe contul său de Instagram. Impresara apare oferindu-i un pupic unui celebru bărbat din România ce pare că-i este foarte apropiat.

Anamaria Prodan, pupic cu un bărbat celebru din România

Recent, Anamaria Prodan s-a afișat alături de Mircea Lucescu, un alt nume sonor din lumea fotbalului. Cei doi sunt foarte apropiați, iar Anamaria Prodan îi oferă un pupic pe obraz, în mod public pe rețelele sociale.  Aceasta a adăugat și un mesaj despre celebrul bărbat:

„Pur și simplu cel mai bun”

Fotografia postată s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare și a strâns peste 8 mii de reacții din partea internauților. Cel mai probabil s-au întâlnit să pună la cale proiecte profesionale de amploare.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată a treia oară

Antrenorul este în extaz de când s-a născut cel de-al treilea fiu al său. Laurențiu Reghecampf a explicat care este motivul pentru numele celor trei băieți ai lui încep cu litera „L”.

”Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a zis Laurențiu Reghecampf în cadrul unei emisiuni TV, potrivit „SpyNews”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: