Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Anca Ciota a devenit mămică! Ce nume a ales pentru fiul ei

FOTO Anca Ciota a devenit mămică! Ce nume a ales pentru fiul ei

Bucurie mare în familia Kanal D! Prezentatoarea meteo Anca Ciota a devenit mămică pentru prima dată, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos de care s-a îndrăgostit la prima vedere! Viața ei s-a schimbat! Vedeta a postat primele imagini de după naștere, pe rețelele de socializare, însă și numele pe care l-a ales pentru micuțul ei.

Anca Ciota, mămică pentru prima dată

Bucurie mare pentru Anca Ciota! Prezentatoarea meteo a adus pe lume în urmă cu puțin timp un băiețel perfect sănătos, iar anunțul a fost făcut de vedetă pe rețelele de socializare. Anca Ciota a postat primele imagini cu micuțul ei, dar și un mesaj emoționant.

Anca Ciota a devenit mămică pentru prima dată ,asta după ce vedeta a născut un băiețel perfect sănătos. Anca Ciota a mărturisit pe rețelele de socializare că a avut contracții, iar la prima oră a dimineții a mers la clinică. Vedeta a postat primele imagini cu fiul său, pe rețelele de socializare. Aceasta și-a asigurat urmăritorii despre faptul că micuțul este perfect sănătos și cuminte.

Ce nume a ales Anca Ciota pentru fiul ei

Anca Ciota și soțul ei, Phelipe, sunt cel mai fericit cuplu! Prezentatoarea a a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, iar vestea a împărtășit-o imediat pe rețelele de socializare. Această a mai mărturisit și faptul că a avut parte de o noapte albă, cu contracții și că a ajuns la clinică privată la ora 7 dimineață și în jurul orei 12:30 a născut.

Aceasta a publicat un mesaj emoționant în mediul online, printre care și numele micuțului: 

„După o noapte albă, cu contracții, am ajuns la 7 dimineață, iar în jur de 12:30 s-a născut David Liam.

 Este absolut perfect: este cuminte, papa lăptic și doarme că un îngeraș! Ne uităm la el și nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu. Dr Anca Sultan mulțumesc!”, a scris Anca Ciota pe contul ei de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Ciota (@ancaciota)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: