Redactia.ro
Home » Sport » FOTO Cine este și cum arată iubita campionului mondial la înot David Popovici. Tânărul a luat aurul la doar 17 ani

FOTO Cine este și cum arată iubita campionului mondial la înot David Popovici. Tânărul a luat aurul la doar 17 ani

GALERIE FOTO (5)

David Popovici este oficial primul campion mondial la înot masculin al României, la frumoasa vârstă de 17 ani. Toată țara s-a înclinat în fața tânărului care a obținut aurul. Dacă toată lumea i-a văzut performanța pe plan profesional, puțini știu că adolescentul are o iubită de mai bine de doi ani. Iată toate detaliile!

Cine este și cum arată iubita lui David Popovici

David Popovici este un fenomen al sportului de performanță. Acesta a muncit din greu pentru reușita sa de a obține marele titlu de campion mondial la înot. Aceasta a fost susținut de întreaga familie, dar cu siguranță și de către iubita lui. Conform rețelelor sociale, tânărul campion are o frumoasă relație de peste 2 ani de zile. Acesta nu se postează prea des alături de iubită, dar are o întreagă galerie cu aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

Din comentarii înțelegem că tânăra este partenera lui de suflet de mai bine de 2 ani. Imediat ce s-a terminat competiția, tânăra a postat pe Instagram Story o poză cu el pentru a-l felicita, de unde reiese că la Mondiale nu a fost prezentă, dar campionul a fost susținut de către părinți și antrenorul său Adrian Rădulescu.

Cât despre iubită, aceasta este dansatoare, conform descrierii de pe contul ei de Instagram.

Instagram: David Popovici: chlorinedaddy
Sursa foto: Instagram: melissa_.am

David Popovici a devenit campion mondial la 17 ani

David Popovici a devenit campion mondial în proba de 200 metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Campionatele au fost desfășurate la Duna Arena în perioada 18-26 iunie.

Realizarea tânărului reprezintă un moment istoric în România, deoarece este prima medalie mondială de aur câștigată de un român din echipa masculine de înot. Tânărul l-a depășit și pe americanul Caeleb Dressel (25 de ani). David Popovici a încheiat cu 1:43.21, spre surprinderea tuturor.

În trecut, în echipa feminină de înot a mai fost câștigat aurul  de către Tamara Costache (50 m liber, 1986) şi Diana Mocanu (200 m spate, 2001).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: