Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Claudia Pătrășcanu, vacanță de vis alături de copii. Ce destinație a ales vedeta

FOTO Claudia Pătrășcanu, vacanță de vis alături de copii. Ce destinație a ales vedeta

GALERIE FOTO (6)

Claudia Pătrășcanu a decis să lase scandalul deoparte și să facă o mică escapadă cu micuții ei. Aceasta a plecat într-o vacanță de vis, alături de cei doi băieți pe care i-a adus pe lume alături de Gabi Bădălău, cu care este în plin proces de divorț. Iată ce destinație a ales vedeta pentru o vacanță perfectă! 

Claudia Pătrășcanu trăiește clipe de neuitat alături de copii

Claudia Patrășcanu a făcut bagajele, s-a urcat alături de micuții ei în avion și au pornit împreună într-o vacanță ce are o destinație de vis! 

Cei 3 au ajuns într-un resort luxos și superb din Turcia unde au avut parte de activități inedite din momentul în care au ajuns, iar vedeta a imortalizat pe rețelele sociale fiecare moment de vis! 

Împreună, au făcut turul hotelului, au mers la piscină, au gustat preparate specifice turcești, dar au mers și în sala de jocuri pentru copii. 

„Vacanță, venim! A treia oară când venim aici și regăsim același loc superb. Acum chiar sunt fericită.(..) Nu vor să mănânce nimic dulce, mă duc direct la piscină”, a spus Claudia Pătrășcanu pe Instagram-ul personal.

Sursa foto: Instagram Claudia Pătrășcanu

Cea mai recentă dispută a Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălau

Gabi Bădălău a întrecut măsura în urmă cu câteva zile. O ceartă la telefon, îl surprinde pe Gabi Bădălău amenințând-o pe fosta parteneră de viață! Acesta susține că dacă îl mai supără va apela la iubita lui să-l apere fără ezitare, numind-o „smardoaică” (nr Bianca Drăgușanu), conform „Click!”:

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.

A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci. Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru sursa mai sus menționată. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: