Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cristian Boureanu, surprins în ipostaze compromițătoare. Ar fi flirtat cu prietena bună a fostei iubite

FOTO Cristian Boureanu, surprins în ipostaze compromițătoare. Ar fi flirtat cu prietena bună a fostei iubite

GALERIE FOTO (3) Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a fost surprins la o petrecere în timp ce ar fi flirtat cu prietena cea mai bună a uneia dintre fostele lui iubite. Iată imaginile.

Cristian Boureanu, surprins în timp ce ar fi flirtat cu prietena bună a uneia dintre fostele iubite

Cristian Boureanu a încheiat o relație de lungă durată cu Laura Dincă, apoi a început o legătură  cu Cristina Belciu, dar pare că fostul politician prezintă interes pentru altcineva acum, cum ar fi prietena cea mai bună a Cristinei Belciu, Ioana Vișănescu. Boureanu ar fi flirtat o noapte întreagă cu ea, a scris Cancan, pentru că au fost fotografiați în timp ce păreau de-a dreptul fascinați unul de altul, într-un dialog presărat cu multe zâmbete.

Boureanu si Ioana Visanescu
Sursa foto: Cancan

Sigur, acestea pot fi doar niște speculații. Momentan, nu există nimic oficial de la niciunul dintre cei doi care să confirme o relație sau măcar o posibilă legătură amoroasă.

Boureanu si Ioana Visanescu
Sursa foto: Cancan

Cristian Boureanu, mărturisiri despre viața amoroasă

Cristian Boureanu a mărturisit la un moment dat cum este să nu ai deloc noroc în dragoste după ce a avut parte de două mari eșecuri.

Atât prima lui soție, cât și cea de-a doua ar fi deci să-l părăsească și au intrat într-o poveste de iubire cu alte persoane. S-a nimerit că ambele femei din viața lui să se arunce în brațele nașului de cununie de la vremea respectivă. Spre exemplu, imediat după despărțirea lor, Valentina Pelinel a fugit în brațele lui Cristi Borcea, care era nașul lor de cununie, căsătorit la vremea respectivă cu Alina Vidican.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: