Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cu cine s-a întâlnit Anamaria Prodan în Dubai

FOTO Cu cine s-a întâlnit Anamaria Prodan în Dubai

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, dar asta nu o împiedică să-și urmeze activitățile de zi cu zi. Aceasta nu pune viața profesională pe al doilea loc. Vedeta a fost surprinsă în Dubai, iar primele imagini de acolo au fost postate chiar de ea pe rețelele de socialziare. Aceasta lasă impresia că a lăsat în urmă scandalul pe care l-a avut cu soţul ei.

Întâlnire la ceas de seară.

În plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a plecat în Dubai. Deși impresara merge în Emiratele Arabe Unite în interes de afacerit, își găsește timp și pentru cei apropiați.
Fanii vedetei au fost surprinși să o vadă postând fotografii din Dubai în compania lui Dan Diaconescu. Aceștia nu au ezitat să o întrebe ce mai pregătește
Cei doi s-au întâlnit la un hotel exclusivist din Dubai, iar în dreptul pozei cu Dan, Anamaria a scris: „Îmi iubesc prietenii”

Sursa: Instagram

Ce se mai întâmplă cu divorțul vedetei

În plin proces de divorț cu antrenorul de fotbal, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva acestuia. Aceasta susține că nu este pentru prima dată când Reghecampf o amenință:
„Acum am plecat de la sediul Poliției. Am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că este mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt pentru că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, iar oamenii de la Poliție au văzut… înjurături, amenințări, că ne omoară în casă. Am mai pățit noi niște lucruri din astea acum câteva luni. Am mai pățit niște amenințări din astea pe care le-am depus la dosar pe vremea când Caciuc îl amenința pe Reghecampf.’, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: