Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum a dansat Saveta Bogdan la bară. Imaginile la care a făcut referire Elena Merișoreanu

FOTO Cum a dansat Saveta Bogdan la bară. Imaginile la care a făcut referire Elena Merișoreanu

GALERIE FOTO (6)

Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan au ajuns la cuțite. Două dintre cele mai mari artiste ale muzicii populare își aduc critici și se arată cu degetul. Elena Merișoreanu o acuză pe Saveta Bogdan că a dansat la bară, însă, aceasta din urmă se apără și spune că totul a fost făcut precum un pamflet, acum câțiva ani la TV. Iată imaginile cu momentul filmat în anul 2014.

FOTO Cum a dansat Saveta Bogdan la bară. Imaginile la care a făcut referire Elena Merișoreanu

Saveta Bogdan este arătată cu degetul după ce a dansat la bară, acum câțiva ani la TV, de către Elena Merișoreanu. Saveta Bogdan nu înțelege de ce colega sa de breaslă a făcut această acuzație, în timp ce se certa cu Maria Dragomiroiu. Artista spune că o va da în judecată pentru denigrarea imaginii, deoarece momentul era unul de pamflet. La rândul său, Elena Merișoreanu vrea să o dea în judecată, din cauză că a mințit că este divorțată de 20 de ani de soțul său. Iată mai jos imaginile cu Saveta Bogdan, la care a făcut referire Elena Merișoreanu.

În imagini, Saveta Bogdan este îmbrăcată într-o lenjerie sexy, roșie și mulată și ia lecții de dans de la un tânăr musculos. Acesta a atins-o pe sâni, la un moment dat, pe renumita cântăreață. S-a întâmplat acum 7 ani, în cadrul emisiunii Acces Direct.”Mă simt o divă”, spunea atunci Saveta Bogdan, după experiența trăită.

De la ce a pornit totul

Cea care a pus paie pe foc se pare că a fost Elena Merișoreanu. În timp ce se certa cu Maria Dragomiroiu, pe tema pensiei acesteia de 1200 lei, a spus brusc despre Saveta Bogdan: ”Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară”.

”Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa…Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste.”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Odată ce a auzit-o cum vorbește de ea, Saveta Bogdan a venit la emisiunea Teo Show și s-a apărat, acuzând-o pe Elena Merișoreanu că este divorțată de soț de 20 de ani.

”Nu înțeleg ce are ea cu mine, am o carieră de 60 de ani în spate, eu n-am despărțit casa nimănui, n-am luat bărbatul nimănui, eu nu dansez la bară. Elena, tu mi-ai dat telefon aseară, după emisiune, m-ai făcut în toate felurile, mi-e și rușine să spun. Astea sunt minciunile tale.Toți cântăreții de muzică populară știu că ea e divorțată de 20 de ani. Ce ți-am făcut eu ție? Ești o intrigantă, ești cea mai rea dintre toți folcloriștii”, a declarat Saveta Bogdan, din platoul Kanal D.

Elena Merișoreanu a auzit la rândul său, cele spuse despre ea, și așa a luat amploare scandalul. Elena Merișoreanu neagă că este divorțată de soțul său și a promis că o va în judecată pentru minciună pe Saveta Bogdan.

“Vreau să spun și să o luăm de la început. Eu am înregistrat tot ce a spus ea. Să nu mai plângă, eu nu mă bălăcăresc prin televiziune. Eu n-am avut spectacole cu ea niciodată. Suntem în postul mare, nu am divorțat vreodată, nici în acte, nici cum.Avem o casă la Vâlcea, dar nu înseamnă că nu stăm împreună. Pentru treaba asta o dau în instanță. M-ai înjurat! Eu toate astea o să le bag în instanță. Eu n-am discutat, n-am vorbit în viața mea de un solist la televiziune”, i-a răspuns Elena Merișoreanu, prin telefon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: