Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu, implicată într-un nou scandal! O dă în judecată pe Saveta Bogdan. Care este motivul

Elena Merișoreanu, implicată într-un nou scandal! O dă în judecată pe Saveta Bogdan. Care este motivul

Tot mai multe dispute apar în lumea muzicii populare, în ultima vreme. După cea a lui Gheorghe Turda cu Steliana Sima, a Mariei Dragomiroiu cu Elena Merișoreanu, iată că tot aceasta din urmă este, din nou, în centrul unui scandal. Elena Merișoreanu a spus că o va da în judecată pe artista Saveta Bogdan. Care este motivul?

Elena Merișoreanu, implicată într-un nou scandal! O dă în judecată pe Saveta Bogdan. Care este motivul

Doamnele muzicii populare au ajuns la cuțite, în ultima vreme! Elena Merișoreanu este iar în centrul atenției, după ce a avut o mică altercație cu Maria Dragomioroiu. Elena Merișoreanu vrea să o dea în judecată pe Saveta Bogdan, din cauză că a spus despre ea că a divorțat de 20 de ani de soțul său. Artista neagă această afirmație a colegei sale de breaslă, informează Spynews.

”Suntem în postul mare, dacă eu am divorțat vreodată… Niciodată n-am divorțat. Pentru treaba rezolvă instanța. Eu vin cu dovezi și cu actele de căsătorie că eu n-am fost divorțată niciodată. Toate lucrurile astea le voi rezolva în instanță”, a spus Elena Merișoreanu într-o emisiune TV, atunci când a auzit-o pe Saveta Bogdan ce spune despre ea.

Saveta Bogdan a mai declarat despre Elena Merișoreanu că, deși este divorțată, a rămas în relații bune cu soțul său, deoarece au copii împreună.

”Ea e divorțată de 20 de ani de soțul ei. Ei sunt în relații bune, el stă prin Oltenia și ea stă în București. Ea se mai duce din când în când. Ei sunt în relații bune, au fete.”, a spus Saveta Bogdan despre Elena Merișoreanu, într-o emisiune TV.

Elena Merișoreanu o arată cu degetul pe Saveta Bogdan că a dansat la bară

Saveta Bogdan și-a ieșit din minți atunci când a auzit-o pe Elena Merișoreanu că o acuză că a dansat la bară. Cântăreața a explicat că a făcut acest lucru în 2014, la Acces Direct, dar pentru pamflet și nu așa cum dă de înțeles Elena Merișoreanu.

„Sunt foarte la locul meu. Sunt foarte supărată pe colega mea Elena Merișoreanu, care vorbește prostii. În primul rând, am făcut un filmuleț cu o rocadă, Rocada Vedetelor, iar emisiuna ne-a propus nouă să facem acest filmuleț în anii 2016. Îi place să își bârfească colegii, pe toată lumea. Dacă eu am să vorbesc de ea, implic și familia. Am fost prietene foarte bune, dar să-i fie rușine! De toată lumea vorbește de rău! O bârfitoare, o intrigantă și o mincinoasă!”, a spus Saveta Bogdan la Xtra Night Show.

Mai mult, Saveta Bogdan crede că Elena Merișoreanu este invidioasă pe ea, deoarece apare mai mult la TV. Și-a promis că atunci când o va vedea față-n față o va articula dur.

„Este invidioasă pe mine că apar mai mult la televizor. Eu nu am nimic cu ea, dar să nu mai bârfească colegii și să nu spună că am dansat la bară. Elena Merișoreanu nu își vede de bătrânețea ei și de picioarele ei. Să nu ducă ea grija mea. Face rău la oameni! Am să mă duc pe toate posturile să o fac de comandă! M-a jignit! Când o văd, o scuip în ochi”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: