Redactia.ro
Home » Monden » Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu au ajuns la cuțite. Ce au de împărțit cele două artiste

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu au ajuns la cuțite. Ce au de împărțit cele două artiste

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu sunt unele dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din muzica populară. Însă, iată că dincolo de notorietatea celor două doamne s-a iscat un scandal la care puțini dintre noi ne-am fi așteptat. Totul a pornit după ce Elena Merișoreanu a spus despre colega sa de breaslă că are o pensie mică, din cauză că nu a muncit suficient. Ce replică i-a dat Maria Dragomiroiu?

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu au ajuns la cuțite. Ce au de împărțit cele două artiste

Lumea muzicii populare este zguduită de un nou scandal! După cel pornit între Gheorghe Turda și Steliana Sima, acum își aduc cuvinte acide două mari artiste ale folclorului. Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu au început o dispută la care nu ne-am fi așteptat.

După ce Elena Merișoreanu a spus, într-un interviu din 2019 că pensia de 1200 de lei pe care o ia Maria Dragomiroiu este echivalentul muncii sale, acum Maria Dragomiroiu i-a dat replica în emisiunea ”La Măruță” în timpul probei cu sosurile iuți. A catalogat-o pe Elena Merișoreanu ca fiind: “mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”.

”Aoleu, ce să mă fac Doamne, eu. Femeile sunt așa mai… Nu pot să spun. Am mai văzut eu că ai cerut și trei nume. Ați formulat-o așa, să nu pot spune. Mi-e frică să nu fie următoarele mai rele, și chiar să nu pot spune nimic. O să spun asta: Elena Merișoreanu. (… ) Este artistul pe care îl apreciez, dar se pare că de asta a venit pe pământ, ca să își judece colegii. Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. (…) Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta.”,a spus Maria Dragomiroiu fiind întrebată cine este cea mai invidioasă artistă din muzica populară, pe cariera și familia sa.

Cum a reacționat Elena Merișoreanu la cele spuse de Maria Dragomiroiu

Elena Merișoreanu a avut o reacție acidă. Consideră că Maria Dragomiroiu este supărată pea din cauză că a dat-o de gol că nu a obținut un concurs la Rapsodia, dar și că nu are timp să spună mai multe, deoarece ”ea cântă cu vocea”. De asemenea, i-a transmis să nu se mai plângă de bani, deoarece la TV își afișează bogăția.

“Eu sunt acum la un studio muzical. Nu am niciun motiv să fiu supărată sau invidioasă pe ea, că eu cânt cu vocea. A deranjat-o că am zis că a dat concurs la noi, la Rapsodia, cu mulți ani în urmă, și nu a intrat. Să nu se mai vaite că nu are bani când își arată bogăția la televizor”, a declarat Elena Merișoreanu pentru FANATIK.RO.

Elena Merișoreanu: “Eu nu am luat cântecele nimănui, cum a făcut Maria Dragomiroiu”

“Când s-a despărțit de primul soț, vreau să vă spun că a venit la mine acasă, și la soțul meu, care este la două comune de ea, acolo, la Vâlcea… Am consolat-o, am încurajat-o, i-am spus că nu e un capăt de țară, mă rog, nu am intrat în amănunte. Dar ea a zis: ‘pot să las niște lucruri la voi? Că nu am unde să stau deocamdată, dar mă duc la o prietenă și s-a dus la Ileana Ciuculete, Dumnezeu să o ierte. Bineînțeles că le-a lăsat la mine, le-a luat când a considerat că are unde să le ducă și, după un timp, s-a cuplat cu Bebe Mihu, care este un impresar de excepție. El, fiind căsătorit… Deci, de ce să fiu invidioasă? Ea a luat bărbatul altei femei, cu un copil, iar eu am o căsătorie neîntreruptă de 46 de ani. Așa, cu bune, cu rele, mi-am dus căsnicia, așa cum e normal când ai un copil. Deci, eu nu am cum să fiu invidioasă din niciun punct de vedere pe ea. Stau pe scenă de peste 55 de ani, înseamnă că m-a iubit Dumnezeu, publicul și voi, media. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: