Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Puya pe vremea când era adolescent. Galerie FOTO

Cum arăta Puya pe vremea când era adolescent. Galerie FOTO

GALERIE FOTO (4)

Dragoş Grădescu sau Puya – cum îl știu fanii – a devenit cunoscut ca membru al formației La Familia. Cântă rap și e interpret de muzică hip-hop. De-a lungul anilor, artistul a trecut prin mai multe transformări fizice. Puțini știu însă cum arată atunci când era adolescent.

Cum arăta Puya pe vremea când era adolescent. Galerie FOTO

Alături de Sișu, Puya a format trupa La Familia. În 1997 a lansat primul album, care s-a intitulat Băieți de cartier. La 17 ani a semnat primul său contract cu o casă de discuri.

A făcut parte din trupa La Familia în jur de 9 – 10 ani, ultimul album al formației fiind scos în 2006. La 20 de ani de la existența trupei, în 2017, aceștia s-au reunit și au scos un nou album.

A ales să facă carieră pe cont propriu

Cântărețul a pornit pe propriul drum, după destrămarea trupei, cunoscând succesul cu piese ca:

  • „VIP” (feat Kamelia),
  • „Bagă bani” (Ft Don Baxter și Connet-R)
  • „Klandestin” (ft Doddy).

Puya a lansat în anul 2012 single-ul anului, intitulat Maidanez, alături de Doddy, Mahia, Posset și Alex Velea. În 2014 a cântat alături de Inna, lansând melodia Striga!, care s-a bucurat de succes în toată Europa.

Artistul are trei fetițe cu soția sa

În vârstă de aproape 41 de ani, Puya a devenit un familist convins. El este căsătorit cu Melinda și au împreună trei fetițe. Aceștia s-au cunoscut în 2006 și s-au căsătorit în 2011. Prima lui fetiță s-a născut în septembrie 2010. Din ipostaza de băiat de cartier, acesta a devenit familist convins, fiind un tată și soț dedicat.

Puya, prins drogat la volan

Rapperul Puya a rămas fără permis de conducere după ce poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au prins drogat pe un scuter.

Îl opriseră în centrul capitalei pentru un control de rutină și l-au testat. Rezultatul a fost pozitiv la cocaină, așa că i-au făcut și dosar penal. Puya a fost oprit de poliţie pe bulevardul Magheru din Capitală.

Artistul venea dinspre Universitate şi mergea pe un scuter către Piaţa Romană în momentul în care a fost oprit de un echipaj de la rutieră pentru un control de rutină. Agenţii i-au cerut iniţial actele la control, însă apoi au decis să îl testeze şi cu aparatul Drug Test. Rezultatul a ieşit pozitiv pentru cocaină.

Pentru confirmare, rapper-ul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, unde i s-au prelevat probe biologice.

Destul de cooperant, spun surse din poliţie, Dragoş Gărdescu s-a conformat şi a mers ulterior şi la Brigada Rutieră. Doar că nu a putut fi audiat pentru că s-a folosit de dreptul la tăcere.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: