Redactia.ro
Home » Monden » FOTO. Cum arată sora mai mică a Iuliei Albu. Karin Vochița seamănă leit cu celebrul designer

FOTO. Cum arată sora mai mică a Iuliei Albu. Karin Vochița seamănă leit cu celebrul designer

Iulia Albu a postat o fotografie rară pe rețelele de socializare: cu sora sa mai mică, Karin Vochița. Designerul a precizat că a făcut acest lucru la cererea publicului.

Cum arată sora mai mică a Iuliei Albu. Karin Vochița seamănă leit cu celebrul designer

Iulia Albu și-a impresionat fanii, în aceste zile. A postat pe pagina sa de Instagram o poză cu sora ei mai mică, Karin Vochița, care îi seamănă leit.  Fotografia a adunat mii de aprecieri și sute de comentarii, iar printre cei care și-au exprimat admirația a fost și artista Elena Gheorghe.

“Doamnelor și domnilor, la cererea publicului, astăzi, postez o fotografie rară cu superba mea surioasă. Te iubesc, sis!”, a scris Iulia Albu în dreptul imaginii.

“Seamană Mika cu ea ❤️🥰, dar și cu tine“Frumoasă sora ta, Iulia❤️❤️❤️ Să vă bucurați că vă aveți !! Te pup, girl 😘😘😘”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.

Karin este mai mică cu trei ani decât Iulia Albu, are 36 de ani. Nu a ales lumina reflectoarelor asemeni surorii sale, ci este economist.

Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu emisiunea ”La Măruță”

Fotografia cu sora sa mai mică,  a venit la câteva zile după ce Iulia Albu a anunțat că nu va mai face parte din emisiunea ”La Măruță”, unde obișnuia să comenteze ținutele și fotografiile vedetelor.

”A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși. Sunt mândra că Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv începand cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce ma urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? ? Vă pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba”, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Fanii au aplaudat-o pentru gestul făcut.  Se zvonește, de altfel, că va pleca la Antena 1. Era și timpul să închei colaborarea cu Măruță, meriți ceva mai bun. (…) Foarte frumos când pleci și mulțumești, alții de obicei se bălăcaresc. (…) Și unde te urmărim? De acum încolo?”, au scris câțiva dintre ei în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: