Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu renunță la Pro TV! Care este motivul și unde va pleca criticul de modă

Iulia Albu renunță la Pro TV! Care este motivul și unde va pleca criticul de modă

Iulia Albu renunță la Pro TV! Care este motivul și unde va pleca criticul de modă

Iulia Albu a făcut un anuț șocant pe pagina s-a de pe rețelele de socializare! Se pare că renunță la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV, acolo unde avea propria rubrică în emisunea ”La Măruță”. 

Iulia Albu renunță la Pro TV! Care este motivul și unde va pleca criticul de modă

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate și iubite vedete din showbiz-ul românesc! Vedeta s-a făcut remarcată prina atitudinea de divă, scorpie, care a criticat fără niciun sentiment toate ținutele vedetelor din România și a iscat multe scandaluri.

Deși este văzută ca o persoană rea, se pare că Iulia a dezvăluit recent în podcast-ul lui Cătălin Măruță că este doar un scut de protecție, și că în mod normal ea este foarte sensibilă. Tot în podcast-ul lui Măruță de pe canalul său de Youtube, fosta soție a lui Mihai Albu a făcut și primele declarații despre plecarea sa din trustul Pro TV, însă nu a spus nimic concret atunci.

Acum, se pare că este oficial, căci Iulia Albu a postat pe pagina sa de pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în care anunță că a încheiat colaborarea cu televiziunea Pro TV. Timp de patru ani, începând din anul 2018, ținutele vedetelor erau comentate la rubrica „Marțea Neagră cu Iulia Albu” din emisiunea lui Cătălin Măruță.

”A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși. Sunt mândra că Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv începand cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce ma urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? ? Vă pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba”, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Fanii ei au reacționat imediat la postarea de pe Faceook, sugerând că este o alegere foaret bună. ”Era și timpul să închei colaborarea cu Măruță, meriți ceva mai bun. (…) Foarte frumos când pleci și mulțumești, alții de obicei se bălăcaresc. (…) Și unde te urmărim? De acum încolo?”, au scris câțiva dintre ei în mediul online. Vedeta nu a răspuns încă întrebărilor urmăritorilor, dar într-un podcast a dezvăluit că în toamnă lansează o campanie.

Iulia Albu va pleca la Antena 1

Deși nu a fost anunțat nimic oficial, se pare că Iulia Albu va începe o nouă colaborare cu postul de televiziune concurent celui la care a lucrat până acum. Criticul de modă va face parte din echipa de la Antena 1 acum.

Iulia Albu a dezvăluit acest lucru în timp ce discuta cu fostul ei coleg de platou, Cătălin Măruță, la podcastul acestuia de pe Youtube.

Nu știm exact ce proiect va avea aceasta și cum se va reinventa pentru a fi din nou în centrul antenției, însă cert este că va fi cu adevărat spectaculos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: