Redactia.ro
Home » Monden » Este sau nu Iulia Albu însărcinată? Ce a declarat aceasta după fotografia care a stârnit controverse

Este sau nu Iulia Albu însărcinată? Ce a declarat aceasta după fotografia care a stârnit controverse

GALERIE FOTO (3) Este sau nu Iulia Albu însărcinată? Ce a declarat aceasta după fotografia care a stârnit controverse

Iulia Albu s-a jucat cu fanii ei pe Instagram și a publicat două fotografii cu burtica de graviduță. Criticul de modă a explicat tot în cadrul emisiunii lui Măruță.

Este sau nu Iulia Albu însărcinată

Zilele trecute, Iulia Albu a publicat pe contul ei de Instagram două fotografii cu burtica de graviduță, iar unii dintre fanii săi au crezut că vedeta este însărcinată pentru a doua oară. În cadrul emisiunii ”La măruță”, Iulia Albu făcut primele declarații despre o posibilă sarcină.

În fotografiile controversate care i-au zăpăcit pe fani, vedeta afișează o burtică de graviduță în toată splendoarea ei. Criticul de modă a stârnit un vald de păreri, iar fanii s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii au felicitat-o pentru noua sarcină, alții erau convinși că poza este veche, de pe vremea în care era însărcinată cu fiica ei, Mikaela.

Astăzi, prezentă în cadrul emisiunii ”La Măruță”, Iulia Albu a decis să pună capăt controverselor. Criticul de modă a dezvăluit faptul că nu este însărcinată și că fotografia este una veche, postată la cerința fetiței sale.

”Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela. Ea mi-a spus că ar vrea să vadă o fotografie cu mine și Mikaela mi-a spus să o postez și pe Instagram. Când voi fi însărcinată, o să spun. Nu am făcut-o la derută, dar se întâmplă. Nu trebuie să dau explicații”, a declarat Iulia Albu la Pro TV.

Iulia Albu a fost victima bullying-ului

Iulia Albu este acum una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz, fiind o personalitate puternică și intimidantă. Rubricile ei de fashion le dau fior vedetelor. Acum are încredere în sine și nu menajează pe nimeni, dar în trecut Iulia Albu nu era așa. Vedeta s-a destăinuit și a vorbit despre lucuri mai puțin știute din trecutul ei.

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun.

Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate”, a mărturisit Iulia Albu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: