Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu a criticat tatuajul lui Dorian Popa. Ce a spus despre imaginea lui Cheluțu

Iulia Albu a criticat tatuajul lui Dorian Popa. Ce a spus despre imaginea lui Cheluțu

Dorian Popa este, din nou, în atenția publicului după ce și-a făcut un nou tatuaj, de data aceasta în apropiere de zona intimă. Iulia Albu nu vede cu ochi buni gestul artistului și a ținut să-i atragă atenția.

Iulia Albu a criticat tatuajul lui Dorian Popa. Ce a spus despre imaginea lui Cheluțu

Dorian Popa a stârnit, din nou, uimire în spațiul public. După ce cântărețul și-a tatuat în apropiere de zona intimă chipul lui Cheluțu, câinele său, dar și logo-ul de la youtube, Iulia Albu, l-a criticat în emisiunea ”La Măruță”. Creatoarea de modă speră că tatuajul nu este unul permanent, deoarece nu i se pare interesant acest lucru. Mai ales că Dorian riscă să nu mai aibă apoi loc și pentru altele.

Dorian Popa și-a făcut un tatuaj în zona intimă. Artistul a renunțat la lenjerie să-l arate pe "Cheluțu" - FOTO&VIDEO - Barikada

”(…) Nu mi se pare interesant să-ți faci un tatuaj permanent, dar nu știu dacă este un tatuaj permanent, pentru că dacă se mai întâmplă și cu alt animal ce o să faci Dorian,  o să ți le tatuezi pe toate și când nu mai ai loc ce o să se întâmple? (…) Nu știam că este adoptat Cheluțu, credeam că este un câine cumpărat, dar cu atât mai mult cu cât a adoptat un cățel abandonat, bravo lui, mi se pare un gest foarte frumos!”, a spus Iulia Albu în emisiunea ”La Măruță”.

Ce reprezintă tatuajul lui Dorian Popa

Dorian Popa a împlinit, de curând, 4 ani de când și-a creat canalul de youtube și a obținut milioane de urmăritori. A ținut să imortalizeze momentul printr-un tatuaj în apropiere de zona intimă. De altfel, tatuajul mai conține și data când l-a adoptat pe câinele său, Cheluțu, dar și data când și-a terminat casa de construit.

„4 ani de Youtube. 2 milioane de subscribers. Vă mulțumesc și vă iubesc. 19 februarie 2017 – canalul a luat ființă. 4 iulie 2019 – l-am adoptat pe Cheluțu. 20 februarie 2020- casa a fost gata”, a scris artistul pe Instagram, alături de mai multe imagini cu tatuajul.

POVESTEA NOILOR TATUAJE - YouTube

Câți bani face Dorian Popa din youtube

Dorian Popa a dezvăluit, la un moment dat, că din vizualizări ajunge să câștige lunar peste 50.0000 de euro.

”Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, pentru AlephNews.

Dorian Popa spune că a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum.

”Poate declanşa un trigger tuturor celor care-şi doresc mai mult de la viaţă. Eu am plecat din căminele ASE din Bucureşti. Pentru creditul de casă nu am fost eligibil (drepturile de autor nu sunt pe perioadă nederminată). Am luptat, am muncit, am strâns din dinţi şi am ajuns aici. Spor tuturor vizionarilor”, a scris Dorian Popa într-un comentariu pe profilul de Instagram al sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: