Redactia.ro
Home » Monden » Ce notă a luat Dorian Popa la BAC! Cântărețul se laudă cu studii și în limba engleză

Ce notă a luat Dorian Popa la BAC! Cântărețul se laudă cu studii și în limba engleză

GALERIE FOTO (3) Ce notă a luat Dorian Popa la BAC! Cântărețul se laudă cu studii și în limba engleză

Ce notă a luat Dorian Popa la BAC! Celebrul cântărețet le-a dezvăluit admiratorilor de pe rețelele de socializare ce studii are, de fapt.

Ce notă a luat Dorian Popa la BAC

Dorian Popa este o persoanlitate foarte cunoscută în mediul online. Are milioane de fani pe Youtube și pe rețelele de socializare și mulți sunt fascinați de energia debordantă de care dă dovadăîn fiecare daily vlog. A ajuns până acum cu multă muncă, sacrificii și dedicare, și chiar dacă nu are o profesie care să necesite studii, cântărețul nu a uitat că școala este importantă.

Ce notă a luat Dorian Popa la BAC! Vrea să fie un exemplu pentru urmăritorii lui și mereu îi îndeamnă pe aceștia să facă lucrurile care le plac, dar și lucruri morale și demne de respect în societate. Acesta consideră că educația este cea mai importantă, pentru că fără această bază nu poți spera la o viață plină de reușite.

La doar 32 de ani, faimosul cântăreț se bucură de o carieră la care mulți tineri de vârsta lui nici măcar nu îndrăznesc să viseze, fiind cunoscut în toată țara, atât pentru talentul lui incontestabil în lumea artistică, dar și pentru vloggurile sale inspiraționale. Și pentru că susține aceste lucruri, Dorian Popa a vrut să le arate și fanilor lui că el a ajuns unde este acum cu multă muncă, dar și cu studiu. Criticat de hateri în nenumărate rânduri, acesta a vrut să le închidă gura arătându-le studiile pe care le-a avut în decursul anilor.

Ce notă a luat Dorian Popa la BAC! Recent, Dorian Popa și-a fotografiat diplomele, pentru a le arăta admiratorilor ce studii are, printre acestea numărându-se și cele în limba engleză. Ba mai mult, artistul nu s-a sfiit și le-a dezvăluit internauților și ce notă a luat la examenul de Bacalaureat. În total, media generală obținută a fost de 9,83, un rezultat demn de laudă, care arată că i-a plăcut școala, potrivit spynews.ro.

Dorian Popa a intrat în afacerile imobiliare

A munci din greu pentru a ajunge cine este acum. Studiile lui arată că este capabil de multe lucruri și profită de asta din plin. Vrea să încerce cât mai multe lucruri în viața și să aleagă doar ceea ce îl face fericit. Acum, după ce a excelat în muzică și în vlogguri, cântărețul a intrat în afacerile imobiliare.

După cum mulți știu, Dorian Popa și-a terminat vila în Domnești, la care a munci foarte mult și în care a investit o mulțime de bani. Are un proiect în lucru cu o garsonieră la Dristor și îi ține des la curent pe internuți, și pentru că a prins gustul imobiliarelor, artistul s-a gândit la o ideea mai provocatoare.

De curând, Dorian Popa a cumpărat un alt teren lângă vila lui și are în plan să își facă propriul cartier rezidențial fix lângă casă lui. Este conștient că va fi mult de muncă și o investiție imensă, însă asta e ceea e vrea cel mai mult. Să aibă multe proiecte pe care le să le ducă la bun sfârșit să care să-l împlinească sufletește.

„De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, a spus Dorian Popa în urmă cu câteva zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: