Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani face Dorian Popa din youtube. Sumele fabuloase pe care le câștigă

Câți bani face Dorian Popa din youtube. Sumele fabuloase pe care le câștigă

Dorian Popa a făcut un apel disperat pe Instargram

Câți bani face Dorian Popa din youtube. Dorian Popa nu este doar unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, ci și unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri români de pe youtube. Cântărețul are milioane de vizualizări și câștigă sume fabuloase.

Câți bani face Dorian Popa din youtube

Câți bani face Dorian Popa din youtube. Pentru Dorian Popa youtube-ul a devenit o sursă sigură de venit. Artistul se bucură nu doar de succes în muzică, ci și de sume fabuloase pe care le obține în urma milioanelor de vizualizări.

Dorian Popa: ”Sar de o sută lejer”

Dorian Popa a mărturisit într-un interviu că un vlogger poate face între 7 și 15.000 de dolari/lună, iar dacă reușește să-și promoveze conținutul cât mai bine poate câștiga între 20- 50.000 de euro /lună sau chiar peste 100.000 euro/lună.

”Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, pentru AlephNews.

Ca să ajungă un vlogger de succes, Dorian Popa a dezvăluit că ”a luptat și a strâns din dinți”.

”Poate declanşa un trigger tuturor celor care-şi doresc mai mult de la viaţă. Eu am plecat din căminele ASE din Bucureşti. Pentru creditul de casă nu am fost eligibil (drepturile de autor nu sunt pe perioadă nederminată). Am luptat, am muncit, am strâns din dinţi şi am ajuns aici. Spor tuturor vizionarilor”, a scris Dorian Popa într-un comentariu pe profilul de Instagram al sursei citate.

”Hâtz”, al treilea prenume al lui Dorian Popa

”Hâtz, Johnule!„ a devenit o formulă de salut, deja, în vloggurile lui Dorian Popa. Cu celebra exprimare are chiar și o melodie. Dorian Popa a împlinit, de curând, patru ani de youtube, iar fanii l-au provocat să-și treacă ”Hâtz” ca prenume în buletin. Dorian Popa nu s-a dat în lături și a făcut toate demersurile necesare încât să-l cheme Dorian Laurențiu Hâtz Popa.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

Dorian Popa a dezvăluit de unde s-a inspirat cu exprimarea ”Hâtz, Johnule”.

”«John» e împrumutat de la colegul meu Connect-R. În urmă cu câțiva ani, el a făcut un video și de acolo m-am inspirat. Recunosc că am plagiat, dar văd că a prins destul de bine, nici mie nu îmi vine să cred acest lucru. La «Hâtz», în schimb, pot să zic că este opera mea. Din acest motiv, în cel mai scurt timp o să scot o piesă cu «Shift”, versurile sunt scrise, mai avem puțin de lucrat. Din câte îmi amintesc eu, această vorbă am folosit-o prima dată în vara anului trecut, dar a prins abia la patru luni de la lansare. Viralul lor m-a determinat să fac și linia de haine”, a mai spus Dorian Popa, în urmă cu câteva luni, pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: