Redactia.ro
Home » Monden » ”Hâtz, Johnule!”Care este al doilea prenume al lui Dorian Popa

”Hâtz, Johnule!”Care este al doilea prenume al lui Dorian Popa

Dorian Popa este un artist, dar și un vlogger apreciat de milioane de români. Umorul său este una dintre caracteristicile care îi atrage cel mai mult pe oameni, iar exprimarea sa cu ”Hâtz, Johnule!” a devenit virală și stârnește, adesea, amuzamentul. Cu toate acestea, puțini dintre fanii cântărețului îi cunosc al doilea prenume.

”Hâtz, Johnule!”Care este al doilea prenume al lui Dorian Popa

Dorian Popa este unul dintre cei cunoscuți artiști și vloggeri de la noi din țară. Umorul și talentul său i-a cucerit pe oameni, iar exprimarea cu ”Hâtz, Johnule!” a devenit virală. Dorian Popa o folosește mereu în deschiderea video-urilor sale, de pe canalul lui de youtube. Cu toate acestra, puțini fani cunosc numele complet al lui Dorian Popa. Care este al doilea prenume al cântărețului?

Ei bine, în bulentinul lui Dorian Popa apare: Dorian Laurențiu Popa. Laurențiu este cel de al doilea prenume și, se pare că artistul își va mai adăuga în buletin și al treilea prenume. De curând, Dorian Popa a împlinit patru ani de youtube și a acceptat una dintre cele mai mari provocări din partea fanilor: adăugarea de ”Hâtz” în actul de indentitate. Așadar, ”Hâtz” va fi al treilea prenume al lui Dorian Popa. Cântărețul a făcut, deja, toate demersurile necesare pentru a pune în aplicare acest lucru, transmite cancan.ro

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

Dorian Popa, adevărul despre ”Hâtz, Johnule!”

Dorian Popa a dezvăluit și de unde a preluat exprimarea cu ”Hâtz, Johnule!”. Într-un interviu mai vechi pentru cancan.ro, artistul a precizat că s-a inspirat de la Connect-R, care îl striga adesea, ”John”. În schimb, ”Hâtz” este o exprimare inventată de el, iar la un moment dat a scos și o melodie cu „Hâtz”.

”«John» e împrumutat de la colegul meu Connect-R. În urmă cu câțiva ani, el a făcut un video și de acolo m-am inspirat. Recunosc că am plagiat, dar văd că a prins destul de bine, nici mie nu îmi vine să cred acest lucru. La «Hâtz», în schimb, pot să zic că este opera mea. Din acest motiv, în cel mai scurt timp o să scot o piesă cu «Shift”, versurile sunt scrise, mai avem puțin de lucrat. Din câte îmi amintesc eu, această vorbă am folosit-o prima dată în vara anului trecut, dar a prins abia la patru luni de la lansare. Viralul lor m-a determinat să fac și linia de haine”, a spus Dorian Popa, în urmă cu câteva luni, pentru sursa menționată anterior.

Și nu doar ”Hâtz, Johnule!” face furori printre fanii artistului, ci și câinele său, Cheluțu, despre care a compus două melodii. Prima chiar a ajuns anul trecut, în vară, pe locul unu, pe youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: