Redactia.ro
Home » Monden » Unde a fost surprins Dorian Popa după presupusa operație! Fanii au reacționat imediat

Unde a fost surprins Dorian Popa după presupusa operație! Fanii au reacționat imediat

GALERIE FOTO (2) Unde a fost surprins Dorian Popa după presupusa operație! Fanii au reacționat imediat

După ce și-a păcălit toți fanii că a apelat la medicii esteticieni, Dorian Popa și-a surprins din nou fanii. Unde a fost vazut artistul la puțin timp după presupusa operație. 

Unde a fost surprins Dorian Popa după presupusa operație!

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Este adorat de milioane de fani și rupe topurile cu vlogg-urile sale de pe Youtube. De curând, domnul ”Hâtz” așa cum vrea să fie numit, și-a uimit fanii cu o farsă. Acesta s-a bandajat ca după o operație estetică și și-a sunat prietenii și familia pentru a le filma reacția.

”Sunt curios ce vor zice toți apropiații, prietenii, vloggeri, când o să mă vadă operat la nas. Tuturor le-am spus că deși sunt conștient că e operația de care aș avea cea mai mare nevoie sunt de părere că nu e nevoie să-mi fac această corecție”, a spus Dorian Popa în vlogul său, potrivit spynews.ro.

După ce s-a demonstrat că totul a fost doar o farsă, Dorian Popa a declarat că nu va recurge la o astfel de operație, fiind foarte împăcat cu ideea de cum arată, simțindu-se bine în pielea lui. La ce apelează totuși artistul sunt la soloanele de îngrijire, unde merge regulat pentru a-și îngriji unghiile și părul.

Unde a fost surprins Dorian Popa după presupusa operație! Fanii au reacționat imediat

Dorian Popa vrea să-și schimbe numele în buletin

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa are de gând să-și schimbe numele din buletin și a pornit deja demersurile pentru care ”Hâtz”-ul să fie introdus între numele și prenumele său, puțini știu cum îl cheamă, de fapt, pe celebrul artist în acte. Acesta se numește Popa Dorian-Laurențiu.

”Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a transmis Dorian Popa pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: