Redactia.ro
Home » Monden » Un nou membru în familia lui Dorian Popa! „Mamișor” a devenit bunică

Un nou membru în familia lui Dorian Popa! „Mamișor” a devenit bunică

GALERIE FOTO (4) Un nou membru în familia lui Dorian Popa!

Un nou membru în familia lui Dorian Popa! Mama lui Dorian Popa este în culmea fericirii, după ce fiul său i-a dăruit o nepoțică! Nu, nu este vorba despre Dorian Popa, ci despre fratele artistului. În urmă cu o lună, Mamișor a devenit bunică pentru prima oară, oferind la scurt timp și primele declarații.

Un nou membru în familia lui Dorian Popa! „Mamișor” a devenit bunică

Un nou membru în familia lui Dorian Popa!Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar atunci când vorbește despre familia sa, artistul este extrem de emoționat și dedicat. De fiecare dată când a fost întrebat despre căsătorie și despre copil, cântărețul a spus mereu adevărul! Ei bine, Dorian nu vrea să meargă prea curând în fața ofițerului de stare civilă, dar își dorește să devină tătic. Însă, mama lui Dorian Popa a devenit bunică pentru prima oară. Nu este vorba despre Dorian, ci despre fratele acestuia, a cărui fetiță a venit pe lume în urmă cu o lună. Fratele artistului este medic în Germania, iar în urmă cu doar o lună a devenit tată pentru prima oară. Mamișor a vorbit pentru prima oară despre acest eveniment, la Showbiz Report.

Mama lui Dorian a declarat că mereu o vede pe cea mică prin intermediul tehnologiei, dar momentan nu a reușit să o vadă în realitate. ”Nepoțica mea care a venit pe lume de o lună este o dulce, e foarte frumoasă! Îmi e foarte greu, atât de rău îmi pare, am avut bilet de avion, ar fi trebuit să plec, dar ei au intrat în lockdown.”. a spus mama lui Dorian Popa. De asemenea, Mamișor a declarat că își dorește să devină bunică și din partea lui Dorian, dar niciodată nu l-a presat pe acesta să se grăbească.

Drama lui Dorian Popa

Dorian Popa este mereu cu zâmbetul pe buze, dăruindu-le celor din jur, toată energia sa pozitivă. Însă, artistul a avut și el momente dificile, despre care nu prea vorbește des despre ele. Invitat la Sinteza Zilei, artistul a vorbit despre momentele care l-au marcat. Acesta și-a amintit un moment greu, cel în care tatăl lui a decis să își părăsească familia. Astfel, mama sa a fost nevoită să-și ia rolul și de mamă și de tată, fiind o adevărată eroină. „Este o poveste atipică, asta e cert. Nu aș vrea să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama mea să lăcrimeze în fața televizorului și nicidecum nu aș vrea să lăcrimez eu.”, a declarat Dorian Popa.

Dorian o consideră un erou pe mama sa, pentru că a reușit să crească doi bărbați. „Tatăl meu, când aveam 14 ani, s-a separat oarecum de noi, nu ar fi fost asta o problemă, întrucât sunt multe familii care nu funcționează neapărat în unitate. Noi am fost crescuți și educați încât să înțelegem și o separare”, a povestit Dorian Popa. Totodată, artistul i-a mulțumit în direct mamei sale, pentru faptul că i-a oferit o educație bună și că a făcut față cu brio marilor provocări de a crește doi copii singură. „A ținut foarte mult la educația noastră, o respect mult. Au trecut anii, îi mulțumesc pentru educația oferită!”, a mai spus Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: