Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, o nouă investiție de mii de euro: ”Ne apucăm să vă așteptăm, vecini frumoși!”

Dorian Popa, o nouă investiție de mii de euro: ”Ne apucăm să vă așteptăm, vecini frumoși!”

Cum arată casa lui Dorian Popa

Dorian Popa, o nouă investiție de mii de euro. Dorian Popa uimește de fiecare dată, atât prin vlogurile sale, cât și prin melodiile și investițiile sale. Ce și-a mai cumpărat artistul?

Dorian Popa, o nouă investiție de mii de euro: ”Ne apucăm să vă așteptăm, vecini frumoși!”

Dorian Popa, o nouă investiție de mii de euro. Dorian Popa i-a uimit pe fani atunci când le-a spus cât a investit în noua sa achiziție. Cântărețul a dezvăluit pe ce a cheltuit, de curând, peste 300.000 de euro, informează Spynews.

De curând, artistul a anunțat pe rețelele de socializare, că și-a cumpărat terenul din fața vilei luxoase în care locuiește alături de focoasa brunetă Claudia Iosif.

”1.400 de metri pătrați de teren lângă căsuța mea! Ne apucăm să vă așteptăm, vecini frumoși! Revenim cu proiecte! Hâtzzz”, le-a spus artistul internauților, în timp ce le arăta actul oficial.

Curioși din fire, urmăritorii l-au întrebat câți bani a dat pe vila de lux unde locuiește acum. Artistul spune că a dat peste 300.000 de euro.

”Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum”, a spus Dorian Popa pe canalul său de YouTube.

De altfel, cântărețul a precizat că a mărturisit suma dată pe vila sa de lux pentru a nu mai stârni curiozități

”Să nu cumva să credeți că spun asta cu scopul de a mă fălii sau a mă da mare, că mai vad în continuare comentarii răutăcioase. Mi-aș dori din suflet să nu mai dați acele comentarii răutăcioase, că eu chiar nu vreau să mă fălesc”, a mai spus iubitul lui Babs.

Câți bani face Dorian Popa din youtube

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri. El spune că un vlogger poate câștiga între 20.000 de euro și 50.000 de euro pe lună.

”Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, pentru AlephNews.

Lui Dorian Popa nu i-a fost ușor să ajungă unul dintre cel mai bine plătiți vloggeri.

”Poate declanşa un trigger tuturor celor care-şi doresc mai mult de la viaţă. Eu am plecat din căminele ASE din Bucureşti. Pentru creditul de casă nu am fost eligibil (drepturile de autor nu sunt pe perioadă nederminată). Am luptat, am muncit, am strâns din dinţi şi am ajuns aici. Spor tuturor vizionarilor”, a mai spus Dorian Popa.

„Hâtz”, al treilea prenume al lui Dorian Popa

Dorian Popa își va adăuga ”Hâtz”, ca al treilea prenume în actul de indentitate, după ce fanii l-au provocat la acest gest. „Hâtz, Johnule!” este o exprimare folosită adesea de Dorian Popa în vlogurile sale. El a făcut, deja, toate demersurile necesare încât să-l cheme Dorian Laurențiu Hâtz Popa.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: