Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa lui Dorian Popa. Este o vilă cu trei etaje care a costat circa 400.000 de euro

Cum arată casa lui Dorian Popa. Este o vilă cu trei etaje care a costat circa 400.000 de euro

GALERIE FOTO (8) Cum arată casa lui Dorian Popa

După mai mulți ani în care a muncit din greu, Dorin Popa și-a văzut, în sfârșit, visul cu ochii! Artistul s-a mutat în vila sa cu trei etaje din Domnești, alături de iubita lui, Claudia Iosif.

Cum arată casa lui Dorin Popa. Câți bani a costat

Dorin Popa a reușit să își termine casa, care este, de altfel, una dintre cele mai impresionante din showbiz. Acesta a dat nu mai puțin de 400.000 de euro pe casa din Domnești și mai mult decât atât, a avut răbdare să fie totul finisat la perfecție.

Casa lui Dorian Popa are 400 de metri pătrați, dar are și un teren de 600 de metri pătrați. Desigur că nu îi lipsește pisicina sau foișorul!

“Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să ma ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a povestit Dorian Popa, în cadrul unei emisiuni.

Dorian Popa plănuia să facă o casă mult mai ieftină

Când povestea despre casa lui și despre cât a costat aceasta, Dorian Popa spunea că nu se aștepta să coste atât, căci în planul lui construcția și mobilarea casei sale urmau să coste circa 175.000 de euro. Suma a fost depășită cu mult, dar vila este exact așa cum și-a dorit Dorian Popa, care este foarte mulțumit de ea.

„Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum”, a spus Dorian Popa pe canalul său de YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: