Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată iubita lui Dorian Popa după ultima intervenție la buze! Babs i-a uimit pe fani

Cum arată iubita lui Dorian Popa după ultima intervenție la buze! Babs i-a uimit pe fani

GALERIE FOTO (3) Cum arată iubita lui Dorian Popa după ultima intervenție a buze! Babs i-a uimit pe fani

Iubita lui Dorian Popa și-a lăsat urmăritorii cu gura căscată după ce a postat imaginile cu noua intervenție la buze. Cum arată Babs după schimbare?

Cum arată iubita lui Dorian Popa după ultima intervenție

Nu doar Dorian Popa este un om al schimbărilor, ci și iubita lui Babs, care și-a uimit de curând fanii cu noua transformare. Aceasta a făcut de curând o vizită la medicul estetician pentru o nouă intervenție estetică în zona buzelor. Așa cum a promis, le-a arătat urmăritorilor ei rezultatul final.

Cum arată iubita lui Dorian Popa după ultima intervenție la buze! Babs este o persoană asumată și sinceră, la fel ca și iubitul ei Dorian Popa, dovadă fiind că se potrivesc așa de bine. Vedeta nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la medicii esteticieni pentru a-și retușa câteva trăsături și i-a ținut mereu la curent pe urmăritorii ei.

Cum arată iubita lui Dorian Popa după ultima intervenție a buze! Babs i-a uimit pe fani

Astfel că, de când a devenit celebră, Claudia Iosif, cunoscută ca Babs, nu s-a sfiit și a apelat de mai multe ori la medic pentru diferite intervenții, cum ar fi pentru operația de rinoplastie sau implantul mamar.

„Am operații estetice și sunt de părere că întotdeauna trebuie să faci ceea ce te face pe tine fericită și dacă vrei să schimbi ceva și-l poți îmbunătăți, de ce nu? Da, am implanturi mamare de vreo 16 ani. Nu am avut nicio problemă, nu am de gând să le schimb decât dacă va fi nevoie, dacă se va întâmpla Doamne ferește ceva sau necesită”, a spus Babs la InstaStory în urmă cu ceva vreme.

Ieri, Babs le-a dezvăluit internauților că a ajuns din nou pe mâinile specialiștilor pentru o intervenție la nivelul buzelor și le-a promis totodată că le va arăta rezultatul, scrie spynews.ro.

”Mi-am făcut conturul buzelor cu fire! Vă arăt rezultatul în câteva zile”, spunea ieri iubita lui Dorian Popa pe Instagram.

Cum arată iubita lui Dorian Popa după ultima intervenție a buze! Babs i-a uimit pe fani

Dorian Popa și Babs s-au logodit

După o relație de aproape șapte ani, Dorian Popa a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Artistul și iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, în ciuda răutăcioșilor care comentau la începuturi că nu vor avea o relație de lungă durată, dintr-un motiv banal, mai exact că șatena este mai mare cu câțiva ani decât celebrul Hâtz.

Cum arată iubita lui Dorian Popa după ultima intervenție la buze! Aceștia s-au gândit chiar și a copii pe viitor, și chiar Dorian Popa a dezvăluit că se gândește și la adopție dacă ar fi cazul de așa ceva.

”Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (nr.adopție). Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a explica Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: