Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu a izbucnit în lacrimi! Vedeta a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei

Iulia Albu a izbucnit în lacrimi! Vedeta a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei

Iulia Albu a izbucnit în lacrimi! Vedeta a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei

Iulia Albu a izbucnit în lacrimi în fața fanilor ei! Fosta soție a lui Mihai Albu a vorbit despre cât de grea a fost perioada de la începutul carierei sale.

Iulia Albu a izbucnit în lacrimi

Iulia Albu este una dintre cele mai urmărite vedete din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai controversate. Aceasta uimește publicul cu fiecare apariție, fiind cunoscută pentru stilul excentric și original.

Fosta soție a lui Mihai Albu este o prezență imposibil de trecut cu vederea, iar fanii sunt mereu luați prin surprindere fie cu o nouă ținută de podium, fie cu dezvăluiri uimitoare din viața personală. De curând, aceasta a șocat din nou cu poveștile de viață, atunci când a dezvăluit că s-a confruntat cu sărăcia, iar căsnicia cu celebrul designer de pantofi era aproape destrămată.

Iulia Albu este foarte sinceră și spune lucrurilor pe nume. Aceasta nu se sfiește să facă declarații publice despre oricine și orice, astfel că nu de puține ori Iulia Albu a fost prinsă în scandaluri de amploare după ce a criticat ținutele vedetelor sau stilul lor de viață. Cu toate acestea, fosta soție a lui Mihai Albu nu a fost întotdeauna așa. ”Scorpia”, așa cum este numită, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, cum a fost viața ei în urmă cu 10 ani, când nu era atât de cunoscută.

”Citesc mesajele de la voi si îmi vine să plang de emoție… am început iuliaalbu.com acum 10 ani, într-o perioada extrem de difícila din punct de vedere financiar, în timp ce căsnicia mea se destrăma iremediabil iar eu mă luptam din răsputeri să nu cad pradă depresiei. Pe atunci doar visam că voi ajunge aici. Și mai avem atât de multe de făcut împreună…”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Iulia Albu a avut parte de o mulție de scandaluri cu fostul soț

Deși la prima vedere oamenii cred că Iulia a fost o divă încă de la începutul vieții sale, nu este nici pe departe adevărat! Vedeta nu a avut dintotdeauna o viață roz și a muncit din greu pentru a atinge culmile succesului.

Înainte de aparițiile televizate și shooting-urile pentru cele mai mari reviste de modă, blondina s-a confruntat cu dificultăți financiare, iar viața sentimentală era la pământ. Este cunoscut faptul că povestea de dragoste între ea și Mihai Albu s-a terminat într-un mare scandal, fiind și acum la cuțite în urma divorțului.

Iulia Albu s-a luptat din greu cu stările de anxietate și a fost la un pas de a cădea în depresie din cauza problemelor din acea perioadă. Cu toate acestea, vedeta s-a mobilizat și a început un proiect personal care i-a garantat succesul și scăparea din viața grea pe care o ducea.

Acum, artista este un exemplu pentru mulți tineri care o apreciază pentru ambiția și personalitatea puternică de care a dat dovadă. Mulți din urmăritorii ei o consideră o femeie puternică și empatizează cu ea, mai ales atunci când blondina decide să le spună acestor experiențele ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: