Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu șochează din nou. Ce a putut să spună despre Delia și Loredana Groaza

Iulia Albu șochează din nou. Ce a putut să spună despre Delia și Loredana Groaza

GALERIE FOTO (7) Iulia Albu șochează din nou

Iulia Albu șochează din nou. Fosta soție a lui Mihai Albu face ravagii cu rubrica de la emisiunea lui Cătălin Măruță, intitulată ”Marțea Neagră”. Blondina a revenit în forță cu o temă abordată în trecut, ”Evoluția vestimentară” comentând mai multe ținute vestimentare. Printre celebritățile vizate se numără Delia și Loredana Groza.

Iulia Albu șochează din nou. Ce a putut să spună despre Delia și Loredana Groaza

Iulia Albu șochează din nou. Se știe deja că Iulia Albu critică orice vedetă care nu este îmbrăcată adecvat, fără să țină cont de repercusiuni. Fosta soție a lui Mihai Albu și-a făcut apariția în emisiunea lui Măruță, pentru a comenta vestimentațiile mai multor celebrități. Tema abordată a fost ”Evoluția vestimentară” , iar cele mai vizate au fost Delia și Loredana Groza. De-a lungul anilor, cele două artiste au evoluat spectaculos în ceea ce privește stilul vestimentar.

Iulia Albu a explicat diferențele dintre ipostazele propuse, de la începutul carierei lor până în prezent. Surprinzător a fost faptul că vedeta a avut numa cuvinte de laudă la adresa celor două artiste. „Perioada Deliei nu a fost productivă stilistic, dar a fost necesară. A preferat mult timp ținutele cu fuste scurte, care să lase la vedere, dar să nu fie vulgare. Acum sunt demodate, dar atunci făceau furori. Are și zonă de nașă, arată bine cum vrea ea. Mă bucur că a renunțat la ombre, acest stil de a îți vopsi părul.

Nu cred că o avantaja. Acum e relaxată, nu pare forțată. Nu ai nevoie de tocuri pentru a te simți bine, pentru a fi feminină. Acum e într-un moment bun stilistic, nu trebuie să facă atât de mult efort pentru a fi un icon, este deja. Delia de acum nu se mai simte forțată să pozeze în lady sau cu tocuri, se simte bine și sport. Bravo!”, a spus Iulia Albu.

Ce părere are Iulia Albu despre Loredana Groza

În ceea ce o privește pe Loredana Groza, creatoarea de modă a declarat că artista nu a fost mereu excentrică și că îi place mai mult de ea cum arată în prezent. „Loredana a fost mereu în linie cu ce se întâmpla afară, nu a fost tot timpul excentrică. Mereu s-a îmbrăcat bine. Acum, imaginile par demodate, dar atunci nu era cazul. Acum vreau să arăt evoluția ei generală, nu doar a ținutelor. Pe social media se vorbește mult despre ce și-a făcut Loredana.

Îmi place mai mult Loredana de acum decât cea de atunci. Lore a abordat din plin zona de latex, ca Andreea Bănică, ținute din nou impecabile. Acum, Loredana a evoluat stilistic și unii oameni o critică. Acum este axată pe mulat, mereu a fost așa, dar acum insistă. Are ținute perfecte”, comentat designerul.

Ce-i drept, cele două dive ale muzicii românești arată incredibil de bine, iar transformările sale de-a lungul timpului sunt uimitoare. În urmă cu câteva zile, Iulia Albu l-a avut în vizor și pe fiul lui Ștefan Bănică Jr. Blondina a spus că Radu Ștefan nu seamănă deloc cu tatăl său. „Cred că va frânge foarte multe inimi Radu Ștefan Bănică. Dacă va încerca să exploateze și această parte, va fi un succes garantat’, a declarat Iulia Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: