Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, omagiu pentru Cornelia Catanga! Artista este în lacrimi: ”Nimeni și nimic nu se poate compara”

Loredana Groza, omagiu pentru Cornelia Catanga! Artista este în lacrimi: ”Nimeni și nimic nu se poate compara”

Loredana Groza, omagiu pentru Cornelia Catanga! Artista este în lacrimi: ”Nimeni și nimic nu se poate compara”

Loredana Groza suferă cumplită după moartea Corneliei Catanga! Artista este cu lacrimi în ochi după aflarea veștii cumplite. 

Loredana Groza, omagiu pentru Cornelia Catanga

Moartea Corneliei Catanga a venit ca un uragan pentru toți cei care au cunoscut-o vreodată! Foarte mulți artiști din România au transmis mesaje emoționante pe rețelele de socializare, exprimându-și regretul pentru faptul că ”Regina muzicii lăutărești” s-a stins din viață.

Una dintre artiștii foarte cunoscuți din țară este Loredana Groza, care a postat un mesaj plin de durere pe Facebook, după ce a aflat vestea morții premature ce celebrei Cornelia Catanga. Cele două vedete au fost foarte apropiate una de cealaltă și chiar au cântat pe aceeași scenă.

Artista  a publicat pe rețeaua de socializare câteva rânduri despre cea surpranumită „regina muzicii lăutărești”, dar și un videoclip în care cele două mari vedete ale României cântă împreună, braț la braț, pe aceeași scenă, spre extazul tuturor celor prezenți.

Loredana Groza a lăudat-o în mesajul său cum nu se poate mai frumos pe Cornelia Catanga, despre a cărei carismă, talent și frumusețe spune că nu au termen de comparație cu nimeni și nimic altceva.

”Am cântat prima oară pe scenă alături de Cornelia Catanga în anul 2000, în concertul Agurida, regizat de regretatul Ducu Darie. A fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit vreodată pe scenă. Talentul uriaş, vocea, carisma, frumuseţea şi hazul Corneliei nu se pot compara cu nimeni şi nimic! Îţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai dăruit ca Artist şi Femeie, Regină a muzicii lăutăreşti! Te voi păstra în inima mea…Adio, Cornelia dragă…Drum bun către stele”, a scris Loredana Groza, pe pagina sa de Facebook.

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani

Ziua de vineri, 26 martie, a venit cu o durere în lumea artiștilor. Vestea morții Corneliei Catanga a picat ca un adevărat trăsnet. Se pare că acesteia i s-ar fi făcut rău când era acasă, astfel că fsmilia a chemat de urgență un echipaj de Salvare care a transportat-o în stare extrem de gravă la Spitalul Universitar din Capitală.

În timp ce medicii încercau să o intubeze, însă, marea artistă a suferit două stopuri cardio respiratorii, fiind ulterior declarat decesul. În urma analizelor, s-a depistat că aceasta era infectată cu noul coronavirus, plămânii săi fiind afectați în proporție de 90%.

Cornelia Catanaga a murit vinri dimineață, la doar 63 ani, iar sâmbătă a fost înmormântată în regim de urgență, din cauza diagnosticului, la Cimitirul Ghencea din București, spre disperarea familiei care și-ar fi dorit să îi poată face întreaga ceremonie tradițională de ducere pe ultimul drum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: