Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia Catanga i-a făcut o confesiune șocantă Monicăi Tatoiu! ”Era prăbușită emoțional”

Cornelia Catanga i-a făcut o confesiune șocantă Monicăi Tatoiu! ”Era prăbușită emoțional”

Cornelia Catanga i-a făcut o confesiune șocantă Monicăi Tatoiu! ”Era prăbușită emoțional”

Cornelia Catanga i-a făcut o confesiune șfâșietoare Monicăi Tatoiu cu câteva luni înainte să se stingă din viață. Regretata artistă era la pământ din punct de vedere emoțional. 

Cornelia Catanga i-a făcut o confesiune șocantă Monicăi Tatoiu

Monica Tatoiu a făcut mai multe dezvăluiri după moartea Corneliei Catanga. Se pare că celebra cântăreață i-a făcut mai multe confesiuni șocante cu câteva luni înainte să se stingă din viață. Din declarațiile vedetei, se pare că regretata artistă era distrusă din punct de vedere emoțional, din cauza greutăților.

Monica Tatoiu a fost șocată de moartea regretatei cântărețe, astfel că nu a stat pe gânduri și s-a oferit să sară în ajutorul familiei cântăreței pentru a fi înmormântată, astfel că a făcut demersurile necesare pentru a găsi un loc de veci pentru marea artistă și să fie un ajutor financiar pentru familia îndurerată.

Monica Tatoiu a anunțat în cadrul emisiuni difuzate la un post de televiziune că va ajuta la găsirea unui loc de veci pentru Cornelia Catanga. Moartea ei a îndurerat-o atât pe ea, cât și pe soțul său, făcându-l să nu-și mai poată controla lacrimile.

”Dacă aveţi nevoie, vorbesc eu şi plătesc eu. E lângă Bucureşti, la Mănăstirea Pissiota. Vorbesc cu maica stareţă. Dacă nu aveţi unde, o să vorbesc. Ştiu că sunt locuri de veci la maica stareţa acolo, că vreau să îmi iau şi eu unul, că nici eu nu am. Pe soţul meu l-a făcut să plângă şi soţul meu nu plânge uşor”, a declarat Monica Tatoiu, afectată de moartea Corneliei Cantanga.

De asemenea, Monica Tatoiu a făcut declarații extrem de emoționante, povestind despre ultima ei întâlnire cu regretata Cornelia Catanga. Potrivit spuselor afaceristei, în urmă cu un an și jumătate marea artistă se plângea că are probleme financiare mari, fiind „prăbușită” din punct de vedere emoțional.

”Ultima dată am văzut-o pe doamna Catanga la o emisiune, acum un an jumate. Ea ieşea din emisiune, eu intram şi era tristă. Îşi pierduse casa şi de atunci îmi spunea că are probleme financiare. (…) Catanga era prăbuşită emoţional după lucrurile prin care a trecut. (…) Artiştii se dăruie, artiştii nu sunt bancheri. Îmi amintesc vorbele…Zice, doamnă, este groaznic, nu mai avem din ce să trăim”, a continuat afacerista pentru sursa citată.

Oana Roman, declarații sfășietoare despre Cornelia Catanga

Oana Roman a fost foarte îndurerată de moartea Corneliei Catanga. Fosta soție a lui Marius Elisei a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de colecție cu cele două, dezvăluind că aveau o frumoasă relație de prietenie. Ba mai mult, vedeta de la Antena Stars a dezvăluit că soția lui Aurel Pădureanu îi oferise la nuntă o icoană extrem de frumoasă, pe care o păstrează și acum.

”Odihnește-te în pace (RIP), Cornelia Catanga. O admiram și ea mă iubea. Mi-a dăruit la nuntă una din cele mai frumoase icoane pe care le am”, a scris Oana Roman la InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: