Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au certat din nou! Care a fost motivul: ”Nu permit așa ceva”

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au certat din nou! Care a fost motivul: ”Nu permit așa ceva”

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au certat din nou! Care a fost motivul: ”Nu permit așa ceva”

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au certat din nou! După 33 de ani de relația, se pare că celebrul cuplu a ales să se despartă definitiv. 

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au certat din nou

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au avut o relație de 33 de ani, însă e pare că nu mai există nicio șansă ca ei să rămână împreună în continuare. După multe certuri și despărțiri scurte, cuplul celebru a ales să pună punct definitiv.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au certat din nou! După câteva luni în care, spun ei, au fost despărțiti, dar au locuit în aceeași casă, cei doi păreau că sunt la un pas de împăcare, însă cunoscutul lăutar a supărat-o rău pe partenera lui. Unele gesturi ale lui Aurel Pădureanu au adus-o pe Cornelia Catanga la capătul răbdării, refuzând să mai vrea o împăcare cu acesta, scrie spynesw.ro.

Se pare că totul s-a întâmplat chiar în pragul Sărbătorilor de iarnă, când darurile sunt în centrul atenției. Și fiind vorba despre regina muzicii lăutărești din România, Cornelia Catanga se aștepta la daruri dintre cele mai de preț din partea apropiaților, mai cu seamă venite de la soțul său căruia era pregătită să îi mai dea o șansă. Însă nu s-a întâmplat acest lucru, deoarece aceasta a rămas foarte dezamăgită de soțul ei.

”A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a declarat Cornelia Catanga, la Antena Stars.

Se pare acest gest a fost picătura care a umplut paharul, iar cântăreața nu știe dacă îi va mai oferi acestuia o șansă la inima ei, la mijloc fiind vorba și despre infidelitate, regrete și chiar trădări.

Cornelia Catanga a avut probleme de sănătate

În luna iulie, Cornelia Catanga a avut grave probleme de sănătate. Celebra artistă a muzicii lăutărești a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut stop cardio-respirator. Deși, conform declarațiilor ulterioare ale artistei, în acea perioadă erau despărțiți, Aurel Pădureanu i-a fost permanent alături partenerei sale de viață și de scenă.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au certat din nou! Cântăreața a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent. După ce au apărut zvonuri că artista ar fi orbit, Aurel Pădureanu le-a infirmat.

”Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede şi cum vedea înainte. Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Şi cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile”, declara Aurel Pădureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: