Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum mai arată Lorelei Bratu, model plus-size și fostă concurentă Asia Express: „E foarte bună viața mea”

FOTO Cum mai arată Lorelei Bratu, model plus-size și fostă concurentă Asia Express: „E foarte bună viața mea”

Lorelei Bratu împreună cu Mihai Zarug au făcut echipă în cadrul emisiunii Asia Express în cel de-al patrulea sezoz. Aceasta a devenit îndrăgită de publicul emisiunii și a făcut un show de senzație. Ea a făcut dezvăluiri din viața personală și profesională. 

Unde s-ar muta Lorelei Bratu dacă ar fi să plece din țară

Lorelei Bratu este model plus-size și recent a făcut dezvăluiri despre viața ei. Aceasta a mărturisit și  unde ar alege să se mute dacă ar fi să plece din țară.

Aceata a spus potrivit Fanatik că este foarte fericită în relația pe care o are , dar că dorește intimitate și nu intră în mai multe detalii: 

„Nu m-am gândit niciodată la asta. Cred că undeva în Italia, într-un sătuc, într-o căsuță aproape de mare, așa m-aș vedea. Cu toate prietenele mele, cu partenerul meu de viață în momentul ăla.

E foarte bună viața mea sentimentală, nu vorbesc în general despre ea pentru că mi se pare că niște lucruri trebuie să rămână ale tale și să te bucuri de ele”, a spus Lorelei Bratu pentru Antena Stras, relatează Fanatik.

Ce înseamnă fericirea pentru Lorelei Bratu

Fosta concurentă a povestit că fericirea este suma unor momente și a explicat că pentru a avea succes este nevoie să crezi întotdeauna în tine și să nu te lași descurajat.

Aceasta a recunoscut că a avut momente în care ai Suat dar nu s-a lăsat niciodată înfrântă de obstacolele vieții:

„Cred că fericirea nu e ceva ce vine, o iei în buzunar și pleci cu ea. Cred că e ceva la care lucrezi tot timpul și e formată din niște momente.

Cred că este foarte important să crezi foarte tare în tine, că poți. Chiar dacă ți se pare că nu ești foarte bună, să nu te critici foarte tare și să crezi foarte tare în ce vrei să faci și în tine, să nu te abați…O să fie tot timpul tot felul de hopuri. O să ți se pară că e greu, că e sfârșitul lumii.

N-am dat niciodată un pas înapoi. Cred că în viața fiecărui om există refuzuri, important este să nu te demotivezi. Dacă ai primit un refuz în seara asta, te duci acasă, plângi și mâine o iei de la capăt. Ți-aduci aminte cine ești și pornești la drum”, a dezvăluit Lorelei Bratu.

Lorelei Bratu: „Susțin fără dar și poate femeile”

Fostă concurentă nu a dorit să dea detalii despre viitorul sau profesional deoarece este o fire superstițioasă:

„Măi, nu pot să ți le zic. Sunt un pic superstițioasă. Nu vorbesc despre planuri, cred în mine și cred în ele, dar mi se pare că dacă le zici se poate să nu se întâmple”, a declarat Lorelei.

Lorelei Bratu susține că femeile trebuie să vorbească despre ceea ce au trăit indiferent de tensiunea din jurul lor, în contextul dezvăluirilor actriței Viorica Vodă de la Premiile Gopo, în care a spus că s-a confruntat cu hărțuirea sexuală

„Am o părere foarte bună în a vorbi despre asta. Da, mi se pare că e o problemă și în industria asta artistică, muzicală. Susțin fără doar și poate femeile să vorbească despre asta”, a afirmat fosta concurentă Asia Express.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de L O R E L E I (@loreleibratu)

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de L O R E L E I (@loreleibratu)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de L O R E L E I (@loreleibratu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: