Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum petrec vedetele Paștele. În sânul familiei, dar și-n vacanțe la mare

FOTO Cum petrec vedetele Paștele. În sânul familiei, dar și-n vacanțe la mare

Românii sărbătoresc, duminică, prima zi a Paștelui Ortodox. Vedetele se bucură și ele de sărbătoare, cele mai multe în sânul familiei, dar sunt unele care au preferat o vacanță la mare.

Cum petrec vedetele Paștele. În sânul familiei, dar și-n vacanțe la mare

De Paști, vedetele pare că se simt confortabil cel mai mult acasă. Andra de exemplu, petrece alături de soțul și copiii ei, David și Eva. Cu toții au ciocnit ouă și savurează fiecare clipă împreună.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, prăjitură şi în aer liber

Cristi Brâncu, prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV, a preferat o vacanță la mare cu familia sa.

”Respectăm reguli, dar vrem să respirăm, să vedem cerul şi marea. Plecăm la apartamentul nostru de la Mamaia, de pe malul lacului, şi ne bucurăm de aer şi de libertate, de Lumina Învierii şi de toate desfătările Paştelui. Vopsim ouă, căutam cadourile Iepuraşului, pentru că sunt ascunse undeva pe plajă, şi ne încărcăm bateriile pentru noi ediţii Exclusiv VIP şi noi provocări ale Oanei pentru femeile care caută frumuseţea pielii. E primul Paşte la mare, ne vom bucura din plin de el”, a spus acesta.

Cum se bucură de Paști Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Ei bine, aceștia au parte de o dublă sărbătoare am putea spune. Viitorii soți se bucură de Paști tot alături de familiile lor, dar făcând două drumuri: București și Chișinău.

Pasiune mare între Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Ce mesaje își transmit cei doi îndrăgostiți (FOTO) | B1.ro

„Voi începe la Chişinău, alături de a doua mea familie şi apoi, eu şi Cleopatra ne vom întoarce împreună la Bucureşti şi vom sărbători încă o dată, şi cu ai mei!”, spune artistul care abia aşteaptă să încerce şi o specialitate locală, în premieră pentru el: pasca sărată.

Anca Serea, Paști ”în liniște, acasă”

Prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV, Anca Serea, este tot acasă, alături de soțul și cei șase copii ai lor. Cu toții plănuiesc un picnic.

“Petrecem în familie, ca de fiecare dată. De data asta nu plecăm nicăieri ci pur şi simplu vrem să avem sărbători liniştite, acasă. Vom face şi picnic, dacă vremea ne ajută şi nu ne vor lipsi bunătăţile de pe masă”, a declarat Anca Serea pentru Click.

Iuliana Tudor își duce fiul la spovedit

Și Iuliana Tudor sărbătorește Paștele tot în familie. Iar pentru fiul ei are o însemnătate Paștele în acest an, deoarece s-a spovedit pentru prima oară.

Ce Fel De şcolar Este Fiul Iulianei Tudor «La început își Uita Acasă Cărțile!» | Libertatea

”Sunt bucuroasă şi emoţionată, pentru că finalul postului Sfintelor Paşti aduce o premieră în familia noastră – este anul în care Tudor va înţelege exact ce înseamnă Taina Spovedaniei, care este rostul mărturisirii în faţa lui Dumnezeu”, declară Iuliana Tudor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: