Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, mesaj de Paști pentru români: ”Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică”

Klaus Iohannis, mesaj de Paști pentru români: ”Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică”

Klaus Iohannis

Românii sărbătoresc, duminică, prima zi a Paștelui Ortodox. În acest context, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în care a vorbit despre importanța acestei sărbători.

Klaus Iohannis, mesaj de Paști pentru români: ”Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică”

Klaus Iohannis a transmis, duminică, prin mesajul său adresat românilor care sărbătoresc Paștele Ortodox, că și în acest an credința este la fel de biruitoare, în pofida pandemiei. Șeful statului este de părere că ”Miracolul Învierii” creează uniune între oameni.

„Ne regăsim în taina sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume”, este mesajul președintelui.

Klaus Iohannis: ”Forța națiunii noastre este de nezdruncinat”

În discursul său, Iohannis a reamintit de efortul care se depune în această perioadă pentru stoparea pandemiei și crede că acest lucru este o dovadă a ”forței națiunii noastre”.  Președintele a mai transmis că vom ajunge prin răbdare și ”tărie sufletească” la normalitate.

„Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze – toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult.Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete. Hristos a înviat”, le-a mai  transmis Klaus Iohannis tuturor românilor.

Românii au luat parte aseară la slujba Învierii, unde au venit să ia lumină, dar și să se roage. Totul s-a întâmplat cu respectarea normelor anti-Covid. Anul trecut, din cauza pandemiei, românilor li s-a adus Lumina Sfântă acasă, de către voluntari sau împărțită de către autorități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: