Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Dan Negru, escapadă de neuitat cu familia. Iată ce destinație a ales prezentatorul TV

FOTO Dan Negru, escapadă de neuitat cu familia. Iată ce destinație a ales prezentatorul TV

GALERIE FOTO (4)

Dan Negru este de modă veche și își iubește țara. Acesta a avut parte de o escapadă alături de familia lui, dar nu oriunde, ci la malul Mării Negre. Iată cum s-au distrat!

Dan Negru, escapadă cu familia

În presă vedem mereu vedete care fug pe meleaguri străine pentru a se relaxa, dar nu este și cazul lui Dan Negru. Acesta și-a dus familia într-o vacanță de vis chiar la malul Mării Negre unde s-au distrat de minune, dar și-a sărbătorit și soția. Cine a spus că marea din România nu este perfectă pentru relaxarea suprmă?

Acesta a fost surprins de presă alături de superba lui familie.

Sursa foto: „Click!”

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” pe primul loc în audienţe

Da Negru are o emisiune cu un concept nou, ce se bazează pe cultură generală, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” și a câștigat simpatia publicului de la prima ediție, ducând emisiunea în top, cu o audiență record.

Emisiunea s-a plasat „pe primul loc în audienţe, atât la nivelul întregii ţări, cât şi la oraşe, conform datelor furnizate de Kantar Media”, relatează „Click!”.

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a devenit un sport al mintii national!

Emisiunea, un exercitiu antrenant, dar si relaxant pentru toata familia, si-a castigat inca de de la primele difuzari o plaja uriasa de fani, iar aseara quiz show-ul a plasat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile monitorizate.

Va multumim!”, au scris producătorii emisiunii pe pagina oficială de Facebook „Jocul cuvintelor”.

Dan Negru este mândru de noul proiect de la Kanal D

De curând, Dan Negru a discutat cu presa despre noul show pe care îl prezintă de când a părăsit trustul antena 1 în detrimentul celor de la Kanal D.

„Mă bucură audienţa mare a show-ului. Sincer, puţini erau cei care credeau că un show de cultură generală poate să fie lider de audienţă. Sper să fim copiaţi cât se poate de repede pentru că televiziunile româneşti au tendinţa de a se copia una pe alta şi de data asta m-aş bucura să fim copiaţi. Am arătat că poţi să faci audienţă şi cu oameni deştepţi, curaţi. Nu e adevărat că publicul tv vrea doar murdărie! Uitaţi-vă la audienţa show-ului nostru”, a povestit prezentatorul pentru „Click!”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: