Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Daniel Funeriu, despre Evaluarea Națională: „Cine nu are minim 6 este pur şi simplu echivalentului analfabetismului. Dacă eşti părintele unui copil cu notă sub 6, să îți fie ruşine. Niciun politician nu vă va spune acest adevăr”

FOTO Daniel Funeriu, despre Evaluarea Națională: „Cine nu are minim 6 este pur şi simplu echivalentului analfabetismului. Dacă eşti părintele unui copil cu notă sub 6, să îți fie ruşine. Niciun politician nu vă va spune acest adevăr”

GALERIE FOTO (2) Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației s-a exprimat în mod public în ceea ce privește examenul de Evaluare Natională 2022, la matematică pentru clasa a VIII-a. Acesta este ferm hotărât că subiectele date anul acesta au fost cât se poate de accesibile. Iată ce a declarat despre cei care nu vor reuși să obțină măcar nota 6!

Daniel Funeriu, despre Evaluarea Națională

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu a făcut o afirmație puternică pe contul personal de socializare, Facebook. Omul politic afirmă că a analizat subiectele de la matematică date anul acesta la Evaluare Natională și că „cine nu are minim 6 este pur şi simplu echivalentului analfabetismului”, dar și că reala vină este a părinților, nu a școlii și a profesorilor:

„Am analizat subiectele de la matematică, clasa a VIII-a. O notă de sub 6 denotă pur şi simplu echivalentul analfabetismului.

Dacă eşti părintele unui copil cu notă sub 6, să îți fie ruşine. E vina ta, nu a şcolii” a scris Daniel Funeriu pe contul său de Facebook.

Daniel Funeriu: „Niciun politician nu vă va spune acest adevăr”

Fostul ministru al educației a mai punctat și faptul că el consideră că un popor care nu știe să se lase condus are degeaba lideri buni și că oricum în țara noastră nu există acești lideri, ci oameni politici care preferă să arunce vina pe alte persone:

„Niciun politician nu vă va spune acest adevăr, pentru că preferă să arunce toată vina pe cei 250.000 de profesori, mângâind pe creştet, pentru voturi, părinți inconştienți.

Dragii mei: e nevoie nu doar de lideri buni, ci şi de un popor care să ştie să se lase condus. Lideri nu avem. Popor… cred că încă avem. Dar cine sunt eu să judec?” a mai scris acesta pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Daniel Funeriu

Internauții au asaltat secțiunea de comentarii:

„Marinel Ursache:

Că unii v-au apreciat această postare din neglijență, sau bazându-se pe unele postări bune din trecut și aici au semnat ca primarul, apreciat.

Alisa Violeta Adam:

Și copiii fara părinți au dreptul la scoala! Și cei săraci, care nu pot face pregătiri! Și cei care au părinți analfabeți! Cu părere de rău, dar și judecata ta e analfabeta!”, câteva dintre comentariile de pe Facebook. 

Postarea a strâns peste 300 de comentarii, dar și peste 1500 de reacțiie.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: