Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Femeia care a băgat frica în Mirela Vaida, un nou dosar. Judecătorii au chemat-o în fața instanței

FOTO Femeia care a băgat frica în Mirela Vaida, un nou dosar. Judecătorii au chemat-o în fața instanței

GALERIE FOTO (2)

Individa care suferă de probleme medicale grave din punct de vedere psihic, ce a atacat-o pe prezentatoarea Mirela Vaida, în timpul emisiunii „Acces Direct”, ar putea ajunge acum în spatele gratiilor. Iată ce dosar a dus-o în fața judecătorilor și ce infracțiune a mai comis!

Femeia care a băgat frica în Mirela Vaida este cercetată într-un nou dosar

Antoanela Grigoraș, femeia instabilă psihic care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, ar putea ajunge în pușcărie.n De curând, judecătorii au citat-o într-un nou dosar în care pedeapsa este de nouă luni. Inițial a fost amânată, dar acum s-ar putea să fie pusă în aplicare.

Aceștia au fost prea îngăduitori cu dosarul în care a fost acuzată de distrugerea platoului „Acces Direct”, oferindu-o o sentință de doar nouă luni de închisoare, cu amânarea pedepsei pe o perioadă de doi ani.

Antoanela Grigoraș a comis o nouă infracțiune

Iată că zilele trecute, magistrații au chemat-o pe Antoanela Grigoraș în instanță, într-un dosar care ar putea modifica sentința femeii. Aparent femeia a mai comis o infracțiune:

Conform legii, „pedeapsa pronunţată poate fi modificată, dacă la punerea în executare a hotărârii sau în cursul executării pedepsei se constată, pe baza unei alte hotărâri definitive, existenţa vreuneia dintre următoarele situaţii: concursul de infracţiuni; recidiva; acte care intră în conţinutul aceleiaşi infracţiuni”. Iar cum potrivit portalului instanțelor de judecată individa nu a fost condamnată într-un alt dosar, singura variantă ar fi că individa bolnavă psihic a mai făcut o victimă, după condamnarea din februarie a.c.

În timp ce Antoanela Grigoraș s-a ales cu un nou proces, procurorii încă mai fac cercetări în dosarul în care individa este acuzată că a încercat să o ucidă pe Mirela Vaida. În primă fază, procurorii au clasat dosarul, susținând că „terorista” n-a vrut să îi facă rău vedetei atunci când i-a aruncat spre cap o bordură de peste trei kilograme, însă judecătorii au dispus ca ancheta să fie reluată. „Admite plângerea formulată Vaida Elena Mirela, împotriva Ordonanței de clasare nr. 1521/P/2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, conformată prin ordonanța nr. 147/II-2/2021 a prim procurorului parchetului de pe lângă Tribunalul București. Desființează soluția atacată și trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul disp. art. 275 al. 3 din C.pr.p., cheltuielile judiciare avansate de către stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au hotărât judecătorii, în noiembrie 2021.

Sursa foto: SpyNews
Sursa foto: SpyNews

Din acel moment, procurorii au făcut cercetările necesare impunerii sentinței.

Cum se apără Antoanela Grigoraș

În urmă cu un an, când era închisă la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni, Grajduri din județul Iași, Antoanela Grigoraș explica faptul că dacă va găsi un tutore va putea ieși în libertate:

„Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat Antoanela Grigoraș pentru SpyNews, din spatele gratiilor, în timp ce o angajată a spitalului de psihiatrie asista la conversație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: