Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Florin Călinescu revenire într-un mare stil: „Televiziunea a murit. Traiasca internetul!”. Ce le pregătește fanilor 

FOTO Florin Călinescu revenire într-un mare stil: „Televiziunea a murit. Traiasca internetul!”. Ce le pregătește fanilor 

De ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la PRO TV.

Florin Călinescu și-a anunțat revenirea, dar nu oricum ci într-un mare stil! Acesta este ambițios și vrea să țină pasul cu noile generații. Prezentatorul a făcut istorie prin cariera sa în televiziune, iar acum a hotărât să se lanseze în mediul online. Acesta și-a anunțat urmăritorii de pe Facebook că se pregătește să ia cu asalt platformele de socializare, unde va avea toată libertatea de exprimare pe care și-o dorește. 

Florin Călinescu revenire în atenția publicului 

Florin Călinescu revine în viețile fanilor săi. Recent a pus o postare pe pagina personală de Facebook în care își anunță revenirea. Acesta a ajuns la concluzia că televiziunea ține acum de domeniul trecutului și că internetul este modul de comunicare prin care se poate face auzit. Fanii acestuia se gândesc dacă nu cumva este vorba de un podcast, sau poate fostul prezentator de la „Românii au Talent”, din cadrul trustului PRO TV, chiar vrea să înființeze un post TV online. 

Călinescu este vrea să se apuce imediat de treabă și pare că această idee ar putea să-l propulseze în atenția publicului românesc. Prezentatorul își va surprinde în curând fanii cu conturi pe rețele sociale precum TikTok, Instagram, dar și un canal de YouTube. 

,,Televiziunea a murit. Traiasca internetul!

Mi-a trebuit un ragaz sa inteleg ce inseamna treaba asta.

In cateva zile vin cu adrese de iutub, insta si tictoc.

Si p-orma, cu continut.”, a anunțat vedeta pe pagina de Facebook. 

Florin Călinescu s-a luptat cu o boală cumplită

Florin Călinescu a aflat acum 3 ani de zile că suferă de cancer de piele. Recent, a oferit detalii despre acest episod tragic din viața lui. Totul a ieșit la suprafață după o simplă consultație: 

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu.

Totuși toată această tragedie are un final fericit. Acesta a învins boala.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: