Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Fostul soț al Elenei Băsescu, prins băut la volan în zona de nord a Capitalei. S-a întocmit dosar penal

FOTO Fostul soț al Elenei Băsescu, prins băut la volan în zona de nord a Capitalei. S-a întocmit dosar penal

GALERIE FOTO (2)

Fostul soț al Elenei Băsescu, prins băut la volan în București. Ce riscă Bogdan Ionescu

Bogdan Ionescu, fostul partener de viață al Elenei Băsescu cu care are doi copii, a fost prins de către autorități conducând în stare de ebrietate în Capitală. Iată toate detaliile

Fostul soț al Elenei Băsescu, prins băut la volan

Polițiștii Brigăzii Rutiere au desfășurat activități de control în mai multe zone ale Bucureștiului. În urma verificărilor din weekend au fost reținute 11 permise: 

„5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice(contravenție), 3 pentru infracțiunile la regimul rutier, 2 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului electric și 1 pentru adoptarea unui comportament agresiv în conducerea unui autovehicul pe drumurile publice”, conform „Click!”.

Autoritățile au dat 34 de sancțiuni contravenționaleși s-au întocmit amenzi de peste 21.500 lei. 

Într-una dintre razii, în jurul orei 02:00, a fost depistat băut la volan, Bogdan Ionescu. Fostul soț al Elenei Băsescu a fost reținut în zona Ambasadei Chinei, în nordul Capitalei.

Polițiștii de la Brigada Rutieră l-au testat cu aparatul etilotest, în urma căruia s-a constat o alcoolemie de 0,49 mg/litru.

Sursa foto: Cancan

Bogdan Ionescu, dosar penal

În urma intervenției, Bogdan Ionescu a fost condus de un echipaj al Brigăzii Rutiere la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe.

Acesta le-a cerut ironic autorităților să fie însoțiți și de presă la INML:

„Să vină și ei (n.red. – ziariștii)! Le place circul!”

Acesta s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 1 din Codul Penal, potrivit aceleași surse.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat după patru ani de căsnicie. Chiar sora Elenei, Ioana Basescu, cea care a parafat divorțul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: