Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Gina Pistol și Smiley, gest tandru la concertul artistului! Ce reacție au avut fanii

FOTO Gina Pistol și Smiley, gest tandru la concertul artistului! Ce reacție au avut fanii

GALERIE FOTO (3)

Ieri seară, Smiley a susținut un super concert în inima Capitalei. Acesta i-a făcut foarte fericiți pe fanii lui atunci când Gina Pistol, partenera sa de viață i s-a alăturat pe scenă. Surpriza a emoționat pe toată lumea!

Gina Pistol, alături de Smiley pe scenă

Smiley le-a făcut o mare surpriză fanilor săi în timpul unui concert susținut în București, la Sala Polivalentă. Acesta a pregătit un moment emoționant alături de Gina Pistol, mama copilului lui și persoana cu care a ales să-și petreacă restul zilelor. Cei doi au cântat împreună pe scenă, iar toate telefoanele și camerele de filmat din sală i-au surprins pe toată durata melodie. Fanii au simțit emoția dintre ei, iar la finalul piesei s-au sărutat în fața tuturor, iar minute în șir spectatorii i-au aplaudat pe cei doi și le-au mulțimit pentru frumoasa surpriză mai ales că nimeni nu se aștepta să îi vadă atât de transparenți și intimi la un concert. 

Smiley și Gina Pistol, despre cum s-au îndrăgostit unul de celălalt 

Gina Pistol și partenerul ei de viață, Smiley au povestit emoționați momentul în care s-au cunoscut, în cadrul unui podcast de la PRO FM. 

Întâmplarea a făcut ca ambii să se afle la același eveniment atunci când s-au cunoscut, iar în acel moment, Gina l-a văzut pe actualul ei partener de viață, cu alți ochi. În urma acestei discuții, au apărut și câteva scântei între ei și așa a început cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Iată că acum după câțiva ani, rodul iubirii lor s-a manifestat prin nașterea micuților, Josephine.

Smiley: „Uite tu m-ai privit cu alți ochi.”

„Gina Pistol: Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: Ai simțit?”

Smiley: Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea.

Gina Pistol: Ce de-astea? Adică ce?

Smiley: Adică mă privește lumea cu alți ochi.

Gina Pistol: Care lume, Andrei?

Smiley: Uite tu m-ai privit cu alți ochi”, au mărturisit cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: