Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Ianis Hagi, fiul „Regelui”, are o iubită de origine aromână. Cum arată tânăra

FOTO Ianis Hagi, fiul „Regelui”, are o iubită de origine aromână. Cum arată tânăra

Ianis Hagi, fiul celebrului Gică Hagi, are nu doar o carieră de succes la cei 22 de ani, ci și o iubită foarte frumoasă. Tânăra este de origine aromână, iar ambii formează un cuplu cu gânduri serioase.

Ianis Hagi, fiul „Regelui”, are o iubită de origine aromână. Cum arată tânăra

Ianis Hagi sau ”fiul Regelui”, așa cum i se mai spune, se bucură nu doar de succes profesional, după ce a câștigat titlul cu Rangers și fiind dorit de Lazio și Sevilla, dar și de succes în dragoste. Tânărul, în vârstă de 22 de ani este îndrăgostit iremediabil de o tânără de origine aromână din Constanța.

Ianis Hagi este un tip discret cu viața lui personală, dar aflați că de câțiva ani se iubește cu Elena, o tânără din Constanța și fiică a unui afacerist. Nu s-au mutat încă împreună, dar în spațiul public circulă zvonuri precum că ar avea gânduri cât se poate de serioase. Deși își duc dorul, Elena nu a plecat în Scoția, acolo unde joacă Ianis ci a preferat să rămână în țară să-și termine studiile. Cu toate acestea, Elena îl vizitează destul de des pe Ianis, mai ales că părinții lor sunt de acord cu relația, potrivit Newsweek.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi.”, a spus Ianis Hagi.

Foto: Iubita lui Ianis Hagi

Cine sunt părinții Elenei, iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită și, momentan, este elevă la un liceu prestigios din Constanța, Mircea cel Bătrân. Tatăl ei este un afacerist în domeniul construcțiilor și în sectorul agricol. Numele tatălui Elenei este Dimciu-Palavoti Tănase, iar mama frumoasei brunete se numește Liliana Tănase. Ambele au o relație foarte specială mamă-fiică.

Părinții fetei au o relație foarte bună cu Gică Hagi. De exemplu, în anul 2019, au luat parte cu toții la un botez în stațiunea Mamaia, la Ego. Evenimentul a fost prezentat de Cătălin Măruță, de la PRO TV. Petrecerea a fost una bazată pe lux și opulență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: