Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi ar putea să o părăsească pe Rangers! Cine vrea să-l transfere

Ianis Hagi ar putea să o părăsească pe Rangers! Cine vrea să-l transfere

ianis hagi, ianis hagi transfer, Rangers,

Mijlocașul român ar putea pleca din Scoția la finalul acestui sezon. Ianis Hagi ar fi dorit de Lazio și Sevilla. Jurnaliștii scoțieni cred că mutarea se poate realiza doar dacă Rangers va încasa o sumă foarte mare.

De ceva vreme se tot scrie despre transferul lui Ianis Hagi, în vârstă de 22 de ani. Italienii de la Lazio și-au exprimat de mai mult timp interesul pentru român, iar acum și Sevilla pare a fi interesată de un posibil transfer. Subiectul este dezbătut deja de cele mai multe ziare din Scoția.

„Nu este clar dacă Rangers este dispusă să-l vândă pe Hagi după numai un sezon complet”, scriu cei de la Daily Record.

„Talentatul român, fiul legendei Gheorghe, nu a fost un titular obișnuit în echipa lui Rangers. Hagi a fost transferat definitiv de Rangers, în vara trecută, după un împrumut de succes de la Genk, început în ianuarie 2020.
Au fost mai multe echipe despre care s-a scris că ar fi interesante de fotbalistul ofensiv, inclusiv Lazio. Totuși, Fichajes anunță că Sevilla este favorită pentru transfer”, spun cei de la The Scottish Sun.

Scoțienii vor o sumă important pentru Hagi

Jurnaliștii de la Glasgow Live cred că românul ar putea pleca în Spania, doar dacă ibericii vor plăti o sumă consistentă.

„Hagi a avut evoluții bune în acest sezon, șapte goluri și 12 pase decisive, dar nu a fost un titular obișnuit în echipa lui Rangers. Rangers a plătit 3 milioane de lire sterline pentru Hagi, în vara trecută, și e puțin probabil să fie luată în calcul vânzarea sa, cu excepția cazului în care clubul chiar ar face un profit serios”, scrie sursa citată.

Presa din Spania scrie că românul este urmărit de mai multă vreme de Mochi, directorul sportiv al andaluzilor. Fiul lui Gheorghe Hagi s-a transferat vara trecută la Rangers, scoțienii plătind pentru el 3,5 milioane de euro. 7 goluri şi 12 pase decisive a reuşit Ianis Hagi în cele 42 de meciuri jucate pentru campioana Scoției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: