Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi, vedetă în vestiarul lui Rangers! Ce glumă i-au făcut colegii

Ianis Hagi, vedetă în vestiarul lui Rangers! Ce glumă i-au făcut colegii

ianis hagi, ianis hagi farsa, Rangers

Ianis Hagi traversează cea mai bună perioadă din carieră. Mijlocașul de 22 de ani a impresionat prin creativitatea sa și este lăudat după fiecare meci. De asemenea a ajuns și vedetă în vestiarul scoțienilor.

Evoluțiile bune din ultima perioadă i-au adus lui Ianis Hagi și un contract de publicitate important. A devenit imaginea unui cunoscut brand de băuturi răcoritoare. De curând Ianis Hagi a apărut pe cutii de suc alături de Leo Messi. Colegii de la Rangers au aflat imediat și i-au făcut o farsă românului în vestiar.
Ianis Hagi
Bongani Zungu și Calvin Bassey au glumit pe seama lui Hagi. Zungu l-a strigat ‘Mister Pepsi’, în timp ce Bassey i-a dat românului o doză de suc cu chipul său. Tot momentul a fost filmat și apoi postat pe Instagram. Fiul lui Gheorghe Hagi nu s-a supărat ci a gustat gluma. După ce s-a amuzat alături de colegii său, a distribuit videoclipul și pe pagina sa de socializare.
Cunoscutul producător de răcoritoare are contracte și cu mai mulți fotbaliști cunoscuți precum Pogba sau Sancho sau Messi.

Promisiunea lui Ianis Hagi

Fotbalistul de 22 de ani a câștigat titlul cu Rangers, în Scoția, iar în acest sezon a jucat și în Champions League în mai multe partide. Românul a acordat un interviu site-ului oficial al lui Rangers în care a vorbit despre sezonul foarte bun pe care îl are.

”Am avut un sezon excelent, atât în Scoția, cât și în Europa. Rangers este un club mare în întreaga lume, asta mă ajută și la echipa națională. Să joci în Champions League este diferit, e cel mai înalt nivel pe care îl poate atinge un jucător”, a declarat Ianis Hagi.

Încă de când a ajuns în Scoția, Hagi s-a impus rapid și este unul dintre cei mai iubiți jucători. Atât fanii cât și jurnaliștii l-au lăudat în repetate rânduri.

„Cred că Hagi este un jucător mai inteligent. Ianis poate alerga pe spații lungi, poate bloca jucători, poate crea spații pentru colegi, mai ales pentru Ryan Kent, cu acea rotație genială pe care Rangers o are în față”, a spus fostul internațional Fraser Wilson, pentru Thisisfutbol.

„Mijlocașul ofensiv de 22 de ani a impresionat de când a semnat cu proaspăta campioană a Scoției, marcând 7 goluri și furnizând 12 pase decisive în 40 de meciuri oficiale din acest sezon”, a mai scris aceeași publicație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: