Redactia.ro
Home » Sport » ”E mai bun decât tatăl său”! Fanii lui Rangers, mesaje pentru Ianis Hagi

”E mai bun decât tatăl său”! Fanii lui Rangers, mesaje pentru Ianis Hagi

Rangers FC, Rangers FC titlu, Ianis Hagi

Rangers este la un pas de un nou titlu, după ce a învins-o cu 3-0 pe St Mirren. Ianis Hagi a stabilit scorul final al întâlnirii. ”E mai bun decât tatăl său!”, a fost mesajul fanilor scoțieni.

”O super atingere și o super finalizare a lui Ianis Hagi”, ”Îl ador pe Ianis Hagi. Ce jucător!”, ”Abilitatea lui de a găsi spații între linii e una de elită”, ”E mai bun decât tatăl său!” sau ”Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri în a doua parte a sezonului. Are așa de mult talent…”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii scoțieni, după ce Ianis Hagi a stabilit scorul final, 3-0 în meciul dintre Rangers și St Mirren.

Rangers este la un pas de a câștiga titlul după 10 ani. După ultimul meci scoțienii au petrecut în vestiar cu șampanie. Nu a lipsit nici antrenorul Steven Gerrard, care a făcut o ”alunecare” pe burtă.

”Nu cred că vor exista vreodată trei puncte mai prețioase decât cele de azi. Este ceva de nedescris, am văzut reacția fanilor, este un sentiment incredibil. Nici nu am cuvinte să-i laud pe jucătorii mei. Sunt aici de 3 ani, au fost suișuri și coborâșuri. Această echipă a trecut prin infern în ultimii 10 ani, îi înțeleg pe suporteri, dar trebuie să păstrăm măsurile de siguranță. Dar sunt vremuri minunate ca să fii fan Rangers, iar eu m-am născut pentru a trăi asemenea momente”, a spus antrenorul Steven Gerrard, după meci.

Titlul cu numărul 55 pentru Rangers

Înainte și după meciul cu St Mirren, mai mulți fani ai celor de la Rangers s-au bucurat alături de jucători.
Duminică, echipa lui Ianis Hagi poate deveni matematic campioană în Scoția. În cazul în care rivalii de la Celtic nu câștigă meciul cu Dundee United. După ultima reușită, Rangers s-a distanțat la 21 de puncte de marea rivală. În cazul în care astăzi, Celtic va învinge atunci meciul care îi poate aduce titlul lui Ianis Hagi se va juca etapa următoare, când cele două mari rivale se vor întâlni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: