Redactia.ro
Home » Sport » Rangers l-a transferat definitiv pe Ianis Hagi! Prețul românului s-a dublat

Rangers l-a transferat definitiv pe Ianis Hagi! Prețul românului s-a dublat

ianis hagi, ianis hagi farsa, Rangers

Rangers l-a transferat definitiv pe Ianis Hagi, scriu italienii de la Gazzetta dello Sport. Trupa lui Steven Gerrard a decis să activeze opțiunea de cumpărare definitivă.

Incertitudinea în cazul lui Iansi Hagi s-ar fi încheiat. Potrivit presei, scoțienii au transferat în conturile celor de la Genk 5 milioane de euro pentru un transfer definitiv al românului în vârstă de 21 de ani. Mijlocașul fusese împrumutat până în vara acestui an.

„Transferul lui Ianis Hagi, atacantul român al celor de la Rangers, devine acum mult mai complicat pentru Lazio. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost cumpărat definitiv de clubul scoţian, acolo unde juca din ianuarie, împrumutat de la Genk. Rangers a activat clauza de răscumpărare pentru 5 milioane de euro şi acum este proprietara jucătorului. Dacă Rangers nu ar fi făcut asta, Lazio putea investi aceeaşi sumă pentru a-l aduce pe Ianis Hagi”, scrie Gazzetta dello Sport.

Ianis Hagi a jucat în 12 meciuri pentru scoțieni și a marcat 3 goluri.

Prețul lui Ianis Hagi s-a dublat

Italienii susțin că în acest moment prețul românului s-ar fi dublat. Lazio anunțase că ar fi interesată să-l cumpere, dar acum se reorientează. Se pare că încearcă să-l transfere pe Mohammed Kudus (19 ani) de la Nordsjaelland.
„Kudus încă nu a împlinit 20 de ani, o va face în august. E un jucător de un profil asemănător celui pe care îl are Ianis Hagi. Kudus poate evolua ca vârf, al doilea atacant sau ca mijlocaş. Este stângaci, tehnic şi foarte rapid”, notează italienii.

Echipa lui Hagi a terminat campionatul pe locul 2

Federația de fotbal din Scoția a decis să încheie campionatul fără a mai juca nicio partidă. Celtic a fost desemnată campoioană având cele mai multe puncte acumulate. Locul secund este ocupat de cei de la Rangers. Scoția este a patra țară care a decis să nu se mai reia campionatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: