Redactia.ro
Home » Sport » Genk nu-l mai vrea pe Ianis Hagi! Ce mesaj au transmis belgienii

Genk nu-l mai vrea pe Ianis Hagi! Ce mesaj au transmis belgienii

ianis hagi, Genk, Rangers FC

Presa belgiană susține că Genk nu-l mai vrea pe Ianis Hagi. Românul a fost împrumutat la Rangers și se pare că cele două echipe negociază în acest moment un transfer definitiv.

Ianis Hagi nu s-a adaptat deloc în Belgia. După câteva meciuri a început să fie lăsat din ce în ce mai des pe banca de rezerve. Apoi a fost împrumutat în Scoția. Cei de la Rangers par foarte mulțumiți de evoluția românului. Presa din Belgia susține că Genk nici nu se gândește să-l aducă pe fiul “Regelui” înapoi.

„Genk nu ia în calcul revenirea lui Ianis Hagi. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost împrumutat la Rangers în iarna acestui an şi este de aşteptat să rămână acolo. Mijlocaşul ofensiv de 21 de ani a fost împrumutat la Rangers în iarnă, acolo unde a strălucit. Clubul scoţian antrenat de Steven Gerrard vrea să îl păstreze pe român”, scriu cei de la walfoot.be.

Lazio a anunțat că l-ar vrea pe român

Se pare că Genk și Ranger ar negocia transferul românului. Scoțienii au o clauză specială și trebuie să plătească belgienilor 5 milioane de euro. Ianis Hagi a jucat în 12 meciuri pentru scoțieni și a marcat 3 goluri. Italienii de la Lazio anunțau în urmă cu câteva spătămâni ca ar fi dispuși să plătească dublul sumei pentru mijlocașul român. În acest moment cota lui Ianis Hagi este de 4,5 milioane de euro.

Glasgow Rangers locul doi în Scoția

Campionatul în Scoția nu a mai fost reluat. Totul s-a oprit pe 13 martie din cauza pendemiei de coronavirus. Clasamentul final a fost întocmit pe baza punctelor obţinute. Campioana a fost declarată Celtic, cu 30 de partide jucate și 80 de puncte adunate. Locul secund le-a revenit celor de la Rangers, care au jucat 29 de partide și au acumulat 67 de puncte. Scoția este a patra țară care a decis să nu se mai reia campionatul.