Redactia.ro
Home » Sport » Rangers a decis! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi

Rangers a decis! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi

Rangers a decis

Rangers a decis! Scoțienii au anunțat că nu vor să renunțe la Ianis Hagi. Contractul românului expiră în această vară.

În ultima perioadă s-a vorbit foarte mult despre viitorul lui Ianis Hagi. Scoțienii au evitat să anunțe dacă vor sau nu să-l pastreze, astfel că au apărut alte echipe care au făcut oferte pentru jucătorul lui Genk. Ultimele declarații ale lui Michael Beale nu mai lasă însă loc de nicio interpretare.

„Avem opțiunea să-l cumpărăm. Ianis este la noi și vrea să rămână aici. Este un talent uriaș și are o tehnică grozavă. Lovește mingea bine atât cu piciorul stâng, cât și cu dreptul și are capacitatea de a da pase. Are momente de magie! Se poate observa că este născut cu talent, are asta în sânge…Are un mental bun, vede pasele, înțelege tacticile și se descurcă bine cu mingea la picior. Eu sunt încântat să lucrez în continuare cu el. Poate obține orice își dorește în timpul meciurilor…Ne potrivim perfect cu cerințele lui actuale!”, a spus antrenorul, Michael Beale.

Rangers a decis! Hagi nu pleacă

Lazio era una dintre echipele care a anunțat că îl dorește pe Hagi. Italienii ar fi fost dispuși să plătească celor de la Genk 10 milioane de euro. Prima obțiune de cumpărare o are însă Rangers. Potrivit contractului aceștia trebuie să plătească 5 milioane de euro belgienilor pentru a-l cumpăra definitiv pe fiul “Regelui”. Până acum, Ianis Hagi a jucat 11 partide pentru clubul din Scoția, a înscris 3 goluri și a reușit două assisturi.

„Am impresarii mei, de la AC Talent, care depun o muncă grea. Am încredere în ei. Viitorul meu este pe mâini bune datorită lor. Orice se va întâmpla, îmi doresc să fiu sănătos. Oricine mă întreabă ce vreau de la viitorul meu asta e singura dorință. Știind ambițiile pe care le am și obiectivele pe care mi le-am trasat, sunt convins că le pot îndeplini doar dacă sunt sănătos. Oriunde voi juca, indiferent care este echipa sau competiția, vreau să fiu cel mai bun”, a declarat Ianis Hagi, pentru Daily Mail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: