Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi nu pleacă de la Rangers! „Se pare că românul va rămâne în Scoția”

Ianis Hagi nu pleacă de la Rangers! „Se pare că românul va rămâne în Scoția”

Ianis Hagi nu pleacă de la Rangers! Cel puțin așa susțin jurnaliștii de la Daily Mail. Și Lazio îl dorește pe român, iar italienii ar fi dispuși să plătească 10 milioane de euro pentru Hagi.

Viitorul lui Ianis Hagi a fost foarte comentat în această perioadă. Rangers a evitat să dea un raspuns clar în privința românului. În aceste condiții, se pare că italienii de la Lazio ar fi fost pregătiți să plătească pentru român bani grei. 10 milioane de euro. Scoțienii au însă o clauză prin care îl pot cumpăra definitiv pe Hagi de la Genk, pentru 5 milioane de euro. Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că scoțienii s-ar fi decis. Nu vor să renunțe la internaționalul român.

„Mijlocașul foarte bine cotat s-a făcut remarcat de către Real Madrid și Lazio, însă se pare că românul va rămâne în Scoția”, scriu cei de la Daily Mail.

Ianis Hagi nu pleacă de la Rangers

Jurnaliștii avansaseră și o altă ipoteză. Potrivit acesteia, Rangers ar urma să plătească 5 milioane de euro pentru Ianis Hagi, pentru ca apoi să-l vândă celor de la Lazio pentru dublu sumei. Gheorghe Hagi a declarat în mai multe rânduri că fiului său îi place pe Ibrox Park.

„Antrenorul lui Rangers este foarte mulţumit de Ianis şi lui îi place acolo. Acum Rangers are opţiunea de a-l cumpăra, totul depinde de ei, dar noi nu facem presiuni ca să ia o decizie!Eu ştiu că el este numărul 1 din România şi are multe oferte. Dar acum este la un club care-i dă şansa să joace şi el a făcut-o bine şi în campionat şi în Europa, aşa că nu a dezamăgit cu nimic”, a declarat Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi a jucat 11 meciuri în tricoul lui Glasgow Rangers. A marcat 3 goluri și a dat două pase decisive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: