Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi, ofertă de 10 milioane de euro! Anunțul făcut de italieni

Ianis Hagi, ofertă de 10 milioane de euro! Anunțul făcut de italieni

Ianis Hagi, ofertă de 10 milioane de euro

Ianis Hagi ar avea din partea clubului Lazio o ofertă concretă. Jurnaliștii italieni susțin că suma ar fi de 10 milioane de euro!

În ultimele săptămâni jurnaliștii italieni au scris de mai multe ori despre interesul celor de la Lazio pentru internaționalul român. Gazetta dellor Sport susține că italienii sunt pregătiți să ofere pentru Ianis Hagi 10 milioane de euro pentru a-l putea transfera. Românul este în prezent împrumutat de Genk la Rangers. Scoțienii nu au anunțat până acum dacă doresc să plătească 5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Hagi.

”Varianta concretă e Ianis Hagi, fiul unui artist. Costă 10 milioane, iar Lazio îl urmărește de mult timp. Polivalența îl face și mai atractiv”, au scris jurnaliștii italieni.

Ianis Hagi rămâne în Scoția?

Oficialii lui Lazio sunt de mai multă vreme cu ochii pe mijlocașul de 21 de ani și încearcă să facă tot ce pot pentru a-l aduce la echipă. Însă, răspunsul lui Steven Gerrard, managerul lui Rangers întârzie. Se pare că scoțienii încă se gândesc dacă îl vor păstra sau nu pe internaționalul român. De când a ajuns pe Ibrox Park, fiul lui Gheorghe Hagi a devenit unul dintre jucătorii favoriți ai suporterilor.

„Antrenorul lui Rangers este foarte mulţumit de Ianis şi lui îi place acolo. Acum Rangers are opţiunea de a-l cumpăra, totul depinde de ei, dar noi nu facem presiuni ca să ia o decizie! Eu ştiu că el este numărul 1 din România şi are multe oferte. Dar acum este la un club care-i dă şansa să joace şi el a făcut-o bine şi în campionat şi în Europa, aşa că nu a dezamăgit cu nimic. Părerea mea este că Ianis va creşte la Rangers”, a declarat Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi în acest moment are o cotă de 4.5 milioane de euro potrivit transfermarkt.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: