Redactia.ro
Home » Sport » Salariul lui Ianis Hagi s-a înjumătățit! Anunțul făcut de Rangers

Salariul lui Ianis Hagi s-a înjumătățit! Anunțul făcut de Rangers

Salariul lui Ianis Hagi s-a înjumătățit

Salariul lui Ianis Hagi s-a înjumătățit. Oficialii clubului au anunțat că vor micșora salariile pentru o perioadă de trei luni.

Luni seara, oficialii clubului scoțian au anunțat că vor tăia salariile la jumătate. Toți jucătorii dar și managerul Steven Gerrard au acceptat această decizie, luată în plină pandemie de COVID 19. Măsura este valabilă deocamdată timp de 3 luni.

„Era o realitate. Băieții au dat dovadă de responsabilitate făcând acest lucru voluntar. Această decizie a fost luată în unanimitate, pentru că toți voiau asta. Am arătat solidaritate și respect față de toți oamenii. E important ca în aceste vremuri dificile nimeni să nu sufere din cauza problemelor financiare „, a declarat managerul Steven Gerrard.

Glasgow Rangers nu este primul club din Scoția care a luat această decizie din cauza crizei provocată de pandemia de COVID 19.

Salariul lui Ianis Hagi s-a înjumătățit

În aceste condiții, Ianis Hagi va pierde 100.000 de euro. Aproximativ 33.000 de euro pentru fiecare lună. Românul a venit în Scoția sub formă de împrumut până pe 30 iunie. Este foarte posibil însă ca perioada să se prelungească, fără ca Rangers să activeze clauza specială pe care o are pentru a-l cumpăra. FIFA și UEFA iau în calcul un nou regulament. Este posibil ca sezonul să fie reluat în vară, astfel că toate contractele care expiră să fie prelungite automat până la terminarea campionatului în fiecare țară. Glasgow Rangers ar trebui să plătească 5 milioane de euro celor de la Genk, pentru un transfer definitiv al lui Hagi. Deocamdată, scoțienii nu au anunțat ce intenționează să facă, dar deja există alte cluburi interesate de român. Una dintre echipele care se pare că îl vrea cu orice preț ar fi Lazio. Italienii s-ar fi pregătiit deja să negocieze cu Genk. Jurnaliștii italieni mai au o ipoteză. Glasgow Rangers ar putea să-l cumpere pe Hagi la vară , apoi să-l vândă pentru 10-12 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: