Redactia.ro
Home » Sport » Un gigant îl vrea pe Ianis Hagi! Anunțul făcut de Giovani Becali

Un gigant îl vrea pe Ianis Hagi! Anunțul făcut de Giovani Becali

Un gigant îl vrea pe Ianis Hagi

Un gigant îl vrea pe Ianis Hagi. Giovani Becali a dezvăluit că cei de la Manchester City l-au sunat și au cerut informații despre jucătorul lui Rangers.

Impresarul a dezvăluit la Telekom Sport faptul că mai multe echipe din Europa adună informații despre Ianis Hagi. Nu de mult a fost contactat de Txiki Begiristain, directorul sportiv al lui Manchester City care i-a pus mai multe întrebări.

„Am fost întrebat de Txiki Begiristain, de Mourinho, de mulţi antrenori şi directori sportivi despre Ianis. Vă daţi seama că am vorbit aşa cum trebuie să vorbesc. Mai ales că atunci Ianis funcţiona, adică a şi dat dovadă după ce s-a întors de la Fiorentina”, a declarat Giovani Becali, în cadrul emisiunii Sport Report.

În acest moment cota de piață a românului este de 5 milioane de euro, potrivit Transfemarkt.de.

Un gigant îl vrea pe Ianis Hagi

Ianis Hagi în prezent este împrumutat la Rangers. În urmă cu aproape o lună, presa din Italia a scris că Lazio ar dori să-l transfere pe român. Giovani Becali crede însă că fiul “Regelui” va rămâne în Scoția.

„Ianis e pe un drum bun. Cred că Rangers îi va face opţiunea pentru că acolo e singurul care poate face ceva în plus. Scoţienilor nu prea le plac, dar uneori le plac acele driblinguri. Ianis are alte calităţi, de fotbalist modern, mersul lui e mai frumos decât al tatălui, îmi place mai mult mersul lui, pare ca o gazelă, are o traiectorie frumoasă şi la Glasgow ar putea creşte frumos dacă i se face opţiunea”, a declarat Ioan Becali.

Deocamdată, scoțienii nu au luat nicio decizie în privința unui transfer definitiv. Ianis Hagi are contract cu Rangers până în vara acestui an. LaLazioSiamoNoi.it și Daily Record anunță că italienii sunt dispuși să plătească celor de la Genk 10-12 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: