Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi se întoarce în România! Ce spun scoțienii

Ianis Hagi se întoarce în România! Ce spun scoțienii

Ianis Hagi se întoarce în România

Ianis Hagi se întoarce în România. Stranierii de la Rangers au fost sfătuiți să plece din Scoția și să se întoarcă în țările lor pe perioada crizei.

Football Insider scrie că Ianis Hagi, Florian Kamberi, Borna Barisic și Alfredo Morelos au primit permisiunea de a părăsi Scoția. Fiul lui Gheorghe Hagi trebuie însă să urmeze un program strict de pregătire acasă. Se pare că Ianis nu va pleca de la Rangers din vară, așa cum s-a speculat. Potrivit publicației Football Insider, FIFA ar pregăti un set de măsuri de urgență în contextul pandemiei de COVID-19. Contractele jucătorilor să fie prelungite până când campionatul din țara respectivă va putea să se încheie. În acest moment nu se știe când se va putea juca din nou. În vară Rangers ar fi trebuit să se despartă de Jon Flanagan, Jason Holt, Wes Foderingham și Andy Halliday. Ianis Hagi, Sheyi Ojo și Florian Kamberi ar fi trebuit să revină la cluburile lor. Dacă FIFA va da noile reglementări, acest lucru nu se va mai întâmpla.

Ianis Hagi se întoarce în România

Fiul “Regelui” va reveni în aceste zile în România. A primit un program strict de antrenament.
Deocamdată viitorul său este incert. Scoțienii trebuie să plătească cinci milioane de euro pentru a-l păstra, dar încă nu s-au hotărât. Lazio a anunțat deja că este interesată de transferul românului. Sunt dispuși să plătească 6 milioane de euro celor de la Genk. Asta doar dacă scoțienii nu vor dori să-l păstreze, ei având deja în contract o clauză de cumpărare definitivă. Totuși ziarele din peninsulă anunțau în urmă cu câteva zile că:

”Transferul lui Ianis Hagi la Lazio se află pe ultima sută de metri!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: